Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most kezdem azt a bizonyos t...

Most kezdem azt a bizonyos t diétát, keserűsó/Hunyadi?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy melyiket ajánljátok inkább, a Hunyadi vizet vagy a keserűsót? És mindkettőnek ugyanaz a hatása? Hol lehet őket beszerezni? (pl. Tesco, Spar)

Még egy kérdés: ha ma délután megiszom a keserűsót/vizet akkor az csak ma fog meghajtani? Tehát holnap attól nem fog menni a hasam?

Köszi a segítséget!

2009. nov. 30. 13:52
 1/2 anonim válasza:
A Hunyadi víz jó a kúrához, de nagyon vigyázz vele!!! Semmiképpen ne idd meg az egész üveggel, mert iszonyatosan meghajt. Szerintem max 2,5 decit igyál belőle elsőre. Patikában biztosan kapsz.
2009. nov. 30. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:
53%

Tisza szívemből gratulálni fogok neked, ha megtudsz inni belőle akár 2,5 dl-t is! Én 1 korty után elhánytam magam... És az is hajtott engem 2 napig!

Különben ez a diéta nem a legjobb... Nekem végig hasmenésem volt, teljesen kikészítette a gyomromat és a beleimet. 1 és fél hétig bírtam... Nem ajánlom..

2009. nov. 30. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!