Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Kinek milyen fogyaszó módszer...

Kinek milyen fogyaszó módszer vált be? És mennyi idő alatt fogyott le?

Figyelt kérdés
Jelenleg mérleg 107 kilót mutatott ki és szeretném minél hamarabb leadni

2018. máj. 24. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
2 hónapja 94 kg voltam most 83. Semmi tabletta csak odafigyelek miből mennyit ès hogy eszem.mozgás nekem csak a napi tevèkenysèg mondjuk az fizikai munka. Tabival nem lehet fogyni.
2018. máj. 24. 12:25
 2/9 Emily30 válasza:
Terhesség alatt 30 kilót híztam.Néhány hónap alatt leadtam.Én gyakorlatilag csak zöldségen(párolva,nyers)és húson(párolt,grillezett) éltem.Csak reggel ettem gyümölcsöket,smoothie formájában .Ezenkìvűl naponta 2 liter csalántea.Mível sportolni nem volt időm,szaladni nem szeretek,"gyorsan jártam"ahogy én nevezem miközben babakocsiban toltam a picit.Főzhetsz bármit zsírzsegenyen,lisztmentesen ami nincs megpakolva szénhidráttal.kerüld az "üres kalóriákat",mint példaul a péksütemények,édességek stb.
2018. máj. 24. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Lifetilt-et csinálom 2 hete, -4 kg. "Bakker, lefogyok" nevű FB oldalról rendeltem, kaptam hozzá étrendet.

Mielőtt a bogyó-ellenesek nekem esnének, ha csak a kapszulákat szedi valaki, NEM fog lefogyni, úgy kell kajálni, ahogy előírták. Nekem azért jó, mert egyrészt segítség, h miből pontosan mennyit ehetek, másrészt csökkenti az étvágyat, és erre volt szükségem.

2018. máj. 24. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Vegetáriánus/vegán diéta stabilan hónapokig, mellette rendszeres konditermes edzés (kardio és súly vegyesen). Októberben kezdtem, karácsonyra már kb 10 kiló lement, most tartok 16nál de még mindig megy lejjebb.
2018. máj. 24. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Röviden: kalóriadeficit, mint mindenkinél.

Hosszan:

1. Szénhidrátcsökkentés (napi 80g fölött sosem fogytam, persze ez egyéni) s a laktató ételeimre fókuszálás, alapos életmódváltás.

2. Evési ablak méretének, ezzel együtt az étkezések számának a csökkentése. Ez nem mindenkinek jó, de a szűk családomban mindenki csak így tud fogyni, az étkezéseink mérete fixen nagy, többet pedig nem tudunk edzeni.

Ami semmit nem ért önmagában (igyekeztem pedig, de hiányzott valami igen drasztikus plusz trükk):

paleo, ketogén az első hónapokban, mozgás. De van, akinek ezek is jók s nekem is jók lettek volna sokkal kövérebben vagy aktívabban (s jók is voltak valamire, csak fogyásra nem. Segítettek, ami fontos, de nem eleget).

A tempó nálam sosem gyors, de ez nekem megfelel, mert nem akarok feladni az élvezetekből (szinte) semmit. De nem is voltam 100 kiló közelében soha, nagy felesleggel azért beütne az egészségféltésem.

Remélhetőleg neked könnyebb lesz, egy jó életmódváltást s megfelelő mozgást ajánlok. Aztán ha nem jön be, majd szigorítasz.

2018. máj. 24. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Kb. 500 kcal körüli (nem mindig szigorúan betartott :) kalóriadeficittel, enyhébb mozgással, mint pl. gyaloglás -8 kg, kb. 4 hónap alatt. A bevitt kalóriákból 20% fehérje, 50% szh, 30 % zsír, erre odafigyeltem.

Semmit nem vontam meg magamtól, semmi nincs, és nem is lesz soha tiltólistán, de a rosszabb makrós ételekből (kenyér, sütike, csokika, cukros üdítőcske stb.) kevesebbet ettem/ittam, és ezt továbbra is betartom.

2018. máj. 24. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:

122-ről indultam március 27.-én, ma reggel voltam 108.

Szénhidrátszegény diéta. Nekem ez vállt be. Teljesen kiiktattam a cukrot, lisztet, olajat.Tojást eszem, húst, zöldséget, és csak vizet iszom.

2018. máj. 25. 10:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kaptam egy rosszcsont kiskutyát.

Viccen kívül.

Úgy indult az egész, hogy otthonról dolgozom, ülőmunkát végzek eleve, erre még jött egy magánéleti trauma és teljes volt a káosz, nem tudtam uralkodni magamon, nem érdekelt semmi, szartam a világba.

Erre egy tenyésztő ismerősöm megajándékozott egy border collie kölyökkel, aki akkor volt 8 hetes. Így hát kénytelen voltam megmozdulni, ugyanis 2 óránként le kellett vinnem és egyből tudtam, hogy miért kaptam valójában, ezért a 8-ról lépcsőztem napi 10x. Meg folyton játszani, foglalkozni vele, amikor rosszaságot csinált, akkor utána futkosni, elvenni tőle a lopott holmikat stb. Később ahogy nőtt egyre több mozgást igényelt, nem volt elég a napi sokszor pár perc, amíg megpisiltettem, meg a benti foglalkozás, egyre többet kellett vele sétálni, futni, mozogni. Mire a kutya fél éves lett, én leadtam 16 kilót, amit azóta is tartok, neki hála.

Azóta, hogy velem van, minden napomat szebbé és boldogabbá teszi, javítja a kedélyállapotomat, így lelkileg is jobban vagyok, vidámabb vagyok és magamtól is edzek.

A kutyust pedig megtanítottam velem edzeni. Mikor lemegyek fekvőbe, Ő is lehajol, minden felülésnél ad egy pacsit, amikor helyben ugrálok, akkor "fogjuk egymás kezét" és Ő is velem ugrál, amikor békajárok, akkor mellettem jön laposkúszásban:D

2018. máj. 25. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:

amik bejöttek, revex 16, pyruvate, bio cla.

hogy ki mennyit fogyott az részletkérdés, ugyanis ha valaki eddz mellette mérnie sem kell magat, mivel az izom nehezebb mint a zsír.mérlegen 6 kg fogytam, de ha rámnéz vki, akkor kb 10 -et.rámnéznek és meg vannak lepődve.

2018. máj. 31. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!