Jelenleg 23 éves férfi vagyok,176 cm magas és 92 kg. Milyen hatásos módszer van fogyni?
Munkámból kifolyólag napi 8órát talpon vagyok séta/gyors séta. (3 műszakban dolgozom) Mire haza érek a munkámból elég fáradt vagyok sajnos.
Nem tudom hogy kezdjek el fogyni. Pl sokan mondják, hogy este 6 után ne egyek, stb. De 3 műszakos munkarendben elég nehézkes megoldani.
Valami ötlet? Volt/ van valakinek tapasztalata?
Igy semmit, ebben a mondatban van kapásból 3 kifogás...
Az este 6 utáni étkezést bután fogod fel. Lefekvés elöt kb 3-4 óra... számold ki mikor fekszel le, és számold vissza...
Kezdj el sportolni... igen tudom 3 műszak fárasztó bla bla bla.... ha tényleg szerwtnéd elkezded... aztán megfigyelheted magadon, hogy kb 2 hét után nem tudsz leállni...
Igy voltam én is 2 éve... de lehatároztam magam elkezdtem futni, és bicózni... fogyni nem fogytam mert étkezésen nem változtattam, de nem is híztam, és jól érzem magam...
A lényeg hogy az elején ne add fel...
Én anno csináltam videónaplót... most jó visszanézni hogy hol voltam és hova jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!