Tudtok olyan teát mondani, ami felgyorsítja az anyagcserét (tehát lehet tőle fogyni), ugyanakkor nem készíti ki a gyomrot?
Évekig ittam zöld teát napi 1-2 alkalommal.
Meg is tette a hatását: több, mint 15 kilót adtam le fél év alatt.
Természetesen nem a tea volt az egyetlen tényező, amitől fogytam.
Viszont egy időre szüneteltetni kellett ezt a szokásokat, mert a sav teljesen kimarta tőle a gyomromat, és az orvos sem javasolja a zöld teát refluxosoknak.
Viszont úgy gondolom, hogy még mindig vannak leadandó kilóim, így nem szeretném abbahagyni a teázást.
Viszont valami olyanra van szükségem, ami amellett, hogy gyorsítja az anyagcserét, nem csinál savat.
Hát, én sem látok magamba, hogy mi történt pontosan, de fogyáshoz én is csalánt ittam, de a MATÉ is nagyon jó.
Én annyit ittam belőle, hogy zöldet pisiltem. Semmi bajom nem volt tőle. Kicsit nehéz beszerezni és nagy csomaggal veszem, mert drága is. Az felpörget, élénkít, a kávénál jobb. Én az ízét is szerettem, bár vaalaki szerint pocsolyaízű..én még pocsolyát nem ittam. Elvileg jó a katáng is, azt kúraszerűen ittam, de nem volt olyan jó, mint az említett kettő.
A zöld teát én se bírtam, konkrétan kihánytam nem egyszer, amikor bicajra ültem, és kicsit mozogtam. Mivel a gyomrommal volt baj, ezért körömvirág teát is ittam. Ez a refluxon is segített.
Az biztos, hogy a lelassult anyagcsere a kevés tápláléktól, kevés mozgástól, kevés víztől és pajzsmirigyproblémáktól is lehet. Nekem fél év kellett a gyomrom rendbetételére, és most már bármit meg bírok inni. Akácvirág tea gyomorra elég jó, cickafark tea, ez az emésztést is serkenti (kúraszerűen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!