Regenort lehet PCOS, es IR mellett elkezdni, vagy csak ront a helyzeten?
Az összes méregtelenítős csodamódszer egy nagy kamu. A májad nagyon ügyesen méregtelenít egyedül is, köszöni szépen.
A RegEnor pedig kb. mentolos-citromos víz, a tejfehérjétől opálos. C-vitamin legalább van benne. Rendeltem kettőt is, mert a ügynök nagyon értette a dolgát... aztán meg elolvastam az összetevőket és leesett mekkora hülye vagyok.
Nem a RegEnortól fogysz, hanem a hülye diétájától.
Sima jól marketingelt 'szénhidrátmentes' diéta. Eredményes, de abszolút nem egészséges.
A cél az lenne, hogy olyan diétát (nem fogyókúrát!) állíts őssze magadnak, amit tényleg könnyen tudsz tartani. Akár fôzz magadnak külön, de a családnak sem lenne rossz, ha a magyaros ételek helyett fokozatosan átállnának egészségesebb dolgokra.
Az agresszív RegEnort védő kommenteknél pedig elgondolkoznék a helyedben, hogy milyen pénz van a fogyókúrás termékekben. Sokan elég jól keresnek mások hiszékenységén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!