Lifetilt termékeiről mi a véleményetek? Érdemes beruházni?
Kedves Kérdező!
Én (nőként) szintén azon a véleményen vagyok amin a nagy többség. Azt gondolom, hogy a Lifetilt egy remekül összerakott marketinggel rendelkezik, manipulatív kampánnyal, és ez a nők 99%-nál hat. Az okát nem tudom, nem minden esetben gondolnám, hogy lelki trauma lenne az ok, bár mindenki lelki beteg :)
Én a helyedben NEM ruháznék be ilyen termékekbe, mivel ha megnézed sokkal színvonalasabb, elismertebb, és nem utolsó sorban olcsóbb gyártók vannak a piacon, a Lifetilt valami irracionálisan drágán adja a termékeit, illetve ha összetételét nézed, akkor abban sem találsz semmi extrát ezért az árért. Élsportolók szintén nem fogyasztják a termékeiket, pont azért amiket elmondtam. Az ételrendelés része egyenesen felháborít ennyi pénzért, mert szintén az a helyzet, hogy amiket Ők több ezer forintért elkészítenek, azt te meg tudod csinálni otthon heti maximum 10.000Ft-ból.
Így hát én azt javaslom, hogy kicsit láss túl a szivárványon, és tájékozódj. A túlsúlyos emberek (ahogy ezt előttem is említették) valóban gyorsan képesek leadni mivel nagyobb a felesleg, de ez nem a termékeiknek köszönhető, illetve akinek csoportos programra van szüksége a fogyáshoz, az ne haragudj, de te is tudod hogy előbb-utóbb vissza fog hízni amint ez a külső támogatás megszűnik. Határozd el magad, és vágj bele egyedül! :)
Sok sikert kívánok
Én akkor röhögtem leginkább, mikor tavaly Tomi kiírt a blogra egy bejegyzést, ahol a Dora Natura cég támogatására buzdít mindenkit. (ez a cég ugyebár a Reni és egy barátnőjéé). Azért volt ez vicces, mert odaírta, hogy milyen jó lett volna, ha mikor ő kezdte a blogolást, valaki neki is segített volna. Viszont ezt csak ezzel az egy céggel csinálta, ugye, amiben benne van a nője/most már gyerek anyja.
Emiatt nekem egy kicsit álszentnek tűnt, azóta kevésbé is nézek fel rá.
De ettől függetlenül nem gondolom, hogy a 33-as hozzászólóval egyet kéne értenie bárkinek is, egy kicsit azért túl lett ez reagálva. Nem ez az első és utolsó esete a munkahelyi kapcsolatoknak, és amint a példa mutatja, nem csak d**ja, hanem már gyerekük is van.
Nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni mindenkiről.
Igenis vannak nők, akik nem a pénz miatt vannak valakivel együtt. Szerintem a Reni abszolút nem csak a pénzre megy, látszik rajta hogy szereti a gyerekeit, törődik velük, viszi őket mindenhova magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!