Lifetilt termékeiről mi a véleményetek? Érdemes beruházni?
Érdemi választ nem tudtok adni? Probaltatok?
A dolgok mögé kellene latni
En egy lifetiltes programot csinalok szeptember óta eddig 32 kilót fogytam
Kérdező ha gondolod írj nekem
Nem fogod elhinni: fogyókúrázni, és 32 kiló zsírt leadni lehet úgy is, hogy közben nem törlik beléd a lábukat.
13-as válaszoló, adok én érdemi választ: erre a kérdésre válaszolva írtam meg, hogyan adtam le 40 kilót negyvenévesen, pajzsmirigy alulműködéssel, hókuszpókusz és varázspirulák, no meg bárki tahó megjegyzései nélkül. A kis diktátorotok nélkül is van élet, komolyan. Linkelem az említett kérdést, a második hozzászólás az enyém:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__842264..
"Ah,gyerekek 😄😄Amiket írtok,az szimplán irigység."
Jaj, szokásos duma. A nagy, utolsó "érv", az irigyek vagytok, lol. Olvasd el fentebb a tényeket.
De az emberek zömének tényleg bejön a "lábtörlő lét", hisz önmagától nem tud lefogyni. Erre vagytok sajnos kondicionálva. Akarat semmi, ezért korbács kell nektek, mint a rabszolgáknak. Meg egy rakat kiegészítő, pótszer, hiszen az édes íz kényelme is kell nektek...szánalmas. :/
Ez az egész Lifetilt akkora parasztvakítás, h öröm nézni. Meg a sok idiótát, akik azt hiszik a műanyag csodaszarjai nyakalásától lesznek bombázók. (ún. placebohatás).
Kizárólag mozgással és tudatos étkezéssel lehet tartós eredményt elérni, ez mindig is így volt és így is lesz. De vakítható, hipnotizálható birkák is mindig voltak, és lesznek, amivel az egyébként undorítóan tirpák stílusú tulajgyerek pontosan tisztában is van. Egy sutyerák, önelégült bunkó, ellenben kiváló üzletember, ez tény és való.
Elnézve a sok buta csipát akik odanyifogják a 2 agysejtjükkel, hogy mekkora király ez a senkiházi, sajnos teljesen érhető, hogy ennyi elnyomott, lelki nyomorék nővel vagyunk körülvéve. Ez a pökhendi majom alfahímnek adja el magát, ezek meg bekajálják, sőt még örülnek is, h szarrá alázza őket, a pénztárcájukat meg szépen leszívja - nyilván ha életmódváltásra bírná őket, abból már nem tudna megélni. Nézni is rossz, de csak mert empatikusabb vagyok, mint kéne. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!