1/12 anonim válasza:
Nem életkorhoz mérik a testsúlyt.
2/12 anonim válasza:
A vanból lehet mit leadni ha gond van,de a nincsből nem szedsz fel.Az én lányom 54kg és soványnak tartom.Hízz.
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem sok. 20 éves korodig ne menj 60kg fölé de 42 az hol van még attól.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 150cm vagyok
2017. jan. 29. 12:20
8/12 anonim válasza:
"20 éves korodig ne menj 60kg fölé "
Bocsánat te hü ly vagy?? Még nem is tudtuk a magasságát, hogy tudsz ilyet írni?! Ha pl. magas csaj, 175 centi teszem azt, hogy ne menjen 60 fölé??
Amíg pedig nem gurulsz, 12 évesen ne a súlyod legyen a gondod, amíg nem gurulsz. Inkább foglalkozz azzal, hogy barátkozz, a megfelelő embereket ismerd meg, és tanulj :) (Nem csak iskolában való tanulást értem.)
Hülyeség ez a súly-mizéria, nem ez határoz meg téged. És nem, nem kell fogyóznod, ne hagyd senkivel elhitetni ezt.
23/L
9/12 kriszpo válasza:
Számold ki a gyermek BMI kalulátorral a testtömeg-indexed. 18,7 megfelelő a tápláltságos. Serdülő korban még sokat változol. Nem kell megijedni.
10/12 anonim válasza:
8-as: Az ex-párom huszonévesen volt 50-55 kiló, 175 centivel és teljesen jó alakja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!