Milyen italoktól lehet fogyni, vagy segítik a fogyást?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 19:23
11/23 anonim válasza:
a víz...sima vagy ásványvíz...igyál meg belőle minden nap vagy 3 litert...komolyan
12/23 anonim válasza:
Most ezt nem viccbol mondom, de az alkoholtol. Csak epp nem kicsi mennyisegtol.. Bar nem egesseges de sokszor eljarok bulizni es akkor iszogatunk a barataimmal de nem is sokat igazabol de neha spicces vagyok. A gyomrom nem igazan szereti (ezert nem is tudok sokat inni meg ha akarnek se) es masnap az etvagyam egyenlo a nullaval. Sot... En igy fogytam 2 kilot hogy csak akkor eszek ha tenyleg ehes vagyok es hetvegente meg rossz a gyomrom... Mar ez valtozott, de ilyen is van. Ami egessegesebb lenne, hmm van egy olyan fogyaszto modszer ami eleg drasztikus de meregtelenitokura is egyben. Ha kibirod akkor probald meg azt hogy egy hetig nincs kaja de tenyleg semmi, csak is csak rostos gyumolcsleveket iszol. Ennek garantalt hatasa van.
13/23 anonim válasza:
Vannak speciális zöld tea keverékek-zsírégető teák. patikába lehet kapni. természetesen nem árt a mozgás.
14/23 anonim válasza:
A Szűztea kapszula Forte nálam bevált. De először akkor próbáld ki, amikor másnap nem mész sehova. Azután már Te is tudod adagolni a kapszulákat.
15/23 anonim válasza:
A francba! Én akartam a sósavat írni :D
16/23 anonim válasza:
Ne az italokon gondolokozzál,hanem a sok mozgáson,és kevés kalórián(már,ha fogyni szeretnél).
17/23 anonim válasza:
Keserűvíz...
Amúgy a sima víz is fogyaszt: napi két litert kell meginni, reggelire fél, ebédre fél, vacsorára egy.
A lényeg hogy ezen kívül semmi mást nem szabad fogyasztani, kb két hét alatt garantált eredmény :)
18/23 anonim válasza:
Izotóniás ital nagyon jó! Edzés után nagyon jól pótolja az elvesztette sót is,amit kiizadsz, emellett nagyon jó a fogyásnál is!
19/23 A kérdező kommentje:
A zöld ice tea jó szerintetek?
2010. máj. 7. 16:09
20/23 anonim válasza:
A kereskedelemben kapható almaecet segit az emésztésben a zsírbontó hatása miatt.Ugyan ezen okból használ a testsúly csökkentésben is /zsirégetés/.
Én az első ok miatt ittam /epeműtétem utáni években/,de szép eredményt értemel a fogyásban is/-15kg/
Egy pohár vizhez 1-2teáskanál almaecet étkezés után.Kívánok jó eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!