Munkatársam lefogyott a Lindaxától, én nem. Hogy lehet ez?
Ő chipsen,pizzán,hamburgeren élt,éjjel-nappal nasizott és lefogyott a gyógyszerrel,én meg hiába fogyózom,tornázok,nekem nem segít. Ugyanúgy éhes vagyok mellette,mint ha nem is szedném.:(((
Valakinek tapasztalat?
Bunkó parasztok beszólásaira nem vagyok kíváncsi!
Valószínűleg neki más az anyagcseréje. Lehet, hogy eltérő típusúak vagytok. Itt egy cikk erről:
Ne bánkódj!
Különben is, a gyógyszeres lefogyás nem egézséges!
Próbálj meg figyelni akkor az étrendedre, arra is, hogy mikor eszel, este ha lehet, csak gyümölcsöt vagy valami könnyűt, tudod, reggelre meg úgy, mint a királyok:)
Különben is, nem te tehetsz róla! Sok olyan ismerősöm van, aki éjjel nappal zabál, mégis olyanok, mint valami anorexiások... (Ők meg azokat irígylik, akiknek van alakjuk)...
Szánalmas vagy...
Azóta már bőven fogytam,úgyhogy hiába örültél előre a szerencsétlenségemnek!:)))))))))))))))
Nem lefogytam,hanem bőven fogytam.
Tanulj meg olvasni!!!!!! :)))))))))))))
8 általánosod azért remélem van? Mert többet nem nézek ki belőled.
Tudod,semmi közöd hozzá,de Reductilt is szedtem pár hónapig,attól is fogytam és semmi bajom nem volt.
Egyszerűen nem kívánok enni semmit...tök jó...
Amúgy meg nem mindegy,hogy egy okos hülyéskedik vagy egy hülye okoskodik... Előbb tanulj meg írni...
No comment! :)))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!