Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Nem sok napi fél csirkemellfil...

Nem sok napi fél csirkemellfilé, olivában megsütve?

Figyelt kérdés
Napi fél csmellfilét eszem,salátával,retekkel,répával,uborkával,paradicsommal,kis mozarellával.Néha iszom egy kefírt is...Ja és reggel megiszom egy bögre zöldteát,jó citromosan... Kerülök minden fogyasztószert,próbálom magam megoldani ezt,de attól tarok,h sok ez a napi fél csirkemell! Köszönom!
2010. ápr. 23. 16:59
 1/8 A kérdező kommentje:

Ja és még csak annyit,h ezt 1 hétig szeretném csinálni!

VAjon nem káros?

Néha nagyon éhes vagyok..de kibírom..inkább tornázom ...de attól meg megfájdul a fejem...

Nem toom,h jó ez így vagy sem...Mindenesetre elkezdtem és az 5.napomon túlvagyok..jobban érzem magam mint amikor kétpofára zabáltam a mcdonald's-ban!

2010. ápr. 23. 17:03
 2/8 anonim válasza:
Nem sok, sőt, lehet, hogy mehetne az egész is...
2010. ápr. 23. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok, ez kb. 400-450 kcal ...ÉHEZÉS...csináld egy hétig leadsz 5 kg-ot, majd 10-et visszahízol
2010. ápr. 23. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
fölösleges szenvednek, 5 nap múlva ha többet eszel úgyis visszhízod, még többet is. ettől fogyni nem fogsz, csak legyengülsz, azért fáj a fejed torna közben. ésszerűen kéne fogyózni.
2010. ápr. 23. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
ez igaz ez nekem mocskos kevés lenne igaz nem vagyok elhízott 186 83 de ezt ne csináld!!
2010. ápr. 23. 17:15
 6/8 anonim válasza:
100%
Kifejezetten kevés, elég ha betartod ezt az ééletmódváltást, sok zöldség, sovány husik, sok folyadék... lassabban de biztosan fogsz fogyni - és nem mellesleg éhezni sem kell! Ha eddig gyorskajákon éltél, össze-vissza ettél, ez is bőven elég lesz kezdetnek!
2010. ápr. 23. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés!!! Az egészséges életmód nem az,hogy nem eszel!! Hanem,hogy többször keveset és jó minőségű ételt!!!

Különben borul az anyagcsere + jojo effektus beindul!!

Ne légy buta! Olvass utána nyugodtan a neten a dolgoknak:)))

2010. ápr. 23. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 23. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!