Sikerült fogynia valakinek a fahéjas italtól? Mivel szoktátok meginni (tej, tea, stb. )?
Fogyás:
Reggel éhgyomorra fél órával a reggeli előtt, este pedig lefekvés előtt igyon meg egy mézes fahéjas italt. Rendszeres fogyasztása csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is. Még akkor is megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt.
Akkor én válaszolok a kérdésre:
értelmezd amit leírtál!
"Reggel éhgyomorra fél órával a reggeli előtt, este pedig lefekvés előtt igyon meg egy mézes fahéjas italt." oksa, valaki kávéval kezd valaki ezzel. Na de hányszor írták már, hogy lefekvés előtt legalább 2 órával már ne egyél (tudod, a bűvös este 6 után...).
"Rendszeres fogyasztása csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is."
Ööööö igen, végülis ha csak ezt isszák és nem esznek semmit, tényleg csökken a súlyuk.
"Még akkor is megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt."
Tehát akkor nyugodtan bedobhatok reggel egy komplett angol reggelit, belakhatok a Mekiben ebédre, délután leöblíthetem egy kis töltött káposztával/paccal, éééés este még nyugodtan megehetek 2 doboz pizzát, mert lefogyaszt.
Na neeeeeeee! Egy ici-picit gondold végig, és értelmezd a mondatokat külön-külön.
De ha kipróbáltad, és a fent leírt életmódot követted, kérlek írd meg, mert rég nem ettem már pizzát...
Biztos valaki kipróbálta. Várom, hátha idetalál és leírja, hogy használt v. semmit nem ért.
Én régebben elkezdtem egyszer. Akkor azt éreztem, hogy nem leszek éhes és ha éhes is lettem, akkor csak kevesebbet tudtam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!