Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Sikerült fogynia valakinek a...

Sikerült fogynia valakinek a fahéjas italtól? Mivel szoktátok meginni (tej, tea, stb. )?

Figyelt kérdés

Fogyás:

Reggel éhgyomorra fél órával a reggeli előtt, este pedig lefekvés előtt igyon meg egy mézes fahéjas italt. Rendszeres fogyasztása csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is. Még akkor is megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt.

2010. ápr. 21. 17:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Akkor én válaszolok a kérdésre:

értelmezd amit leírtál!

"Reggel éhgyomorra fél órával a reggeli előtt, este pedig lefekvés előtt igyon meg egy mézes fahéjas italt." oksa, valaki kávéval kezd valaki ezzel. Na de hányszor írták már, hogy lefekvés előtt legalább 2 órával már ne egyél (tudod, a bűvös este 6 után...).

"Rendszeres fogyasztása csökkenti a súlyt a rendkívül kövérek esetében is."

Ööööö igen, végülis ha csak ezt isszák és nem esznek semmit, tényleg csökken a súlyuk.

"Még akkor is megakadályozza a zsír lerakódását, ha nagyon zsíros ételeket fogyaszt."

Tehát akkor nyugodtan bedobhatok reggel egy komplett angol reggelit, belakhatok a Mekiben ebédre, délután leöblíthetem egy kis töltött káposztával/paccal, éééés este még nyugodtan megehetek 2 doboz pizzát, mert lefogyaszt.

Na neeeeeeee! Egy ici-picit gondold végig, és értelmezd a mondatokat külön-külön.

De ha kipróbáltad, és a fent leírt életmódot követted, kérlek írd meg, mert rég nem ettem már pizzát...

2010. ápr. 21. 21:00
 12/21 anonim ***** válasza:
* és a napközbeni nasi (csoki, chips) még nem is szerepelt a felsorolás között.
2010. ápr. 21. 21:01
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszi, de ezt én is tudtam. Millió helyre felrakták a fahéjas-mézes cikket:

[link]

[link]

[link]

stb... stb... stb...

2010. ápr. 21. 22:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a fahéjat, meg biztos jó is, de nem fogyaszt. Csak ismétlem magam, nincs olyan szer, ami fogyaszt. Szerintem olvasgasd a többi kérdésre adott választ, és felejtsd el ezeket a varázsmódszereket, mert egyik sem hatásos. Csak életmódváltással lehet tartósan lefogyni, ne kísérletezgess ilyenekkel.
2010. ápr. 21. 23:50
 15/21 A kérdező kommentje:

Biztos valaki kipróbálta. Várom, hátha idetalál és leírja, hogy használt v. semmit nem ért.

Én régebben elkezdtem egyszer. Akkor azt éreztem, hogy nem leszek éhes és ha éhes is lettem, akkor csak kevesebbet tudtam enni.

2010. ápr. 22. 08:08
 16/21 anonim válasza:
71%
igenis fogyaszt ... nem minden csodatörténet hazugság.és van akinek bevált .pl nekem is használt...ez hülyeség hogy nem csak mindenkinek más használ...
2012. ápr. 5. 18:32
 17/21 anonim válasza:
51%
ja és igen bármennyit ehetsz mellette
2012. ápr. 5. 18:34
 18/21 anonim válasza:
100%
Látom, hogy már nem mai a kérdés, de azért megosztom amit olvastam/láttam. Több féle fahéj létezik, és ezek közül tényleg van olyan aminek a teája jó fogyásra, Európában viszont nem ezt a fajta fahéjat hozzák. A youtube-on találtam egy érdekes videót, ott magyarázza el egy hölgy, hogy sokan isszák a fahéj teát, mert hallottak róla, de nem használ nekik, mert egyik diéta sem írja, hogy a sri lankai fahéjról van szó, ami világosabb és ízében lágyabb is, mint az a fajta ami az usába és európába is kerül. Nem tudom nálunk hol lehet kapni ilyen speckó fahéjat ( angolul true cinnamon-nak vagy sri Lanka cinnamon-nak hívják), de azt mondja, hogy az usában is nagyon nehezen lehet beszerezni. A sri lankai fahéj lágyabb ízű és világosabb színű is mert több benne a kumarin, mint a nálunk kaphatóban. Ott állítólag hányás hasmenés ellen is adják a fahéj teát, meg beteges gyerekeknek, mert sok mindenre jó.
2012. dec. 9. 21:05
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2012. dec. 25. 14:40
 20/21 anonim válasza:
A fahéj nem fogyasztó szer, hanem az anyagcserét gyorsítja, ami által gyorsabban végig megy rajtad a kaja és többször mész WC-re...:D de mézzel érdekes kombináció...inkább próbáld meg, hogy 2 l vízbe beleraksz 1 egész almát és egy egész fahéjat, majd hűtőbe rakod és vársz míg az ízek összeérnek...utána idd meg. Finomabb, mint a víz és az anyagcsere gyorsítása mellett a fahéjnak számos jó tulajdonsága is van..koleszterint csökkenti stb...egy próbát megér, de érdemes ezeknek jobban utána járni, nem csak az első cikk után rögtön rávágni hogy szar-e vagy sem, illetve ha még ki se próbáltad (min. 1 hónap) akkor Te sem tudod igazán, hogy milyen hatásai vannak. Meghalnia nem fogsz egy kis almás fahéjas víztől...:)
2013. aug. 31. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!