Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha valakinek kb.30%-osan...

Ha valakinek kb.30%-osan töredezett a haja, akkor abból már vágni kell? Ti mikor szoktátok vágatni, ha már nagyon törött?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
hujujj akkor már ráférne egy vágás a hajadra. mert sztem attól csúnyább nincs, hogyha valakinek hosszú a haja, de a fele csak szálka... amúgy én 3 havonta szoktam vágatni, de most vártam félévet, mert most növesztem..
2009. okt. 31. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha zavar téged akkor vágass belőle, ha nem akkor ne. Én éppenséggel 6 éve nem vágattam belőle, annyira nem látszik a töredezettség, túl közelről meg senki nem szokta a hajamat vizsgálni:D
2009. okt. 31. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon kényes vagyok erre. Fenék alá ér a hajam, kicsit göndör is, ami ugye hajlamosabb kiszáradni és törni. Eddig havonta vágtam, kb. szeptemberig, hogy megvastagodjon a vége, de most már nem szükséges olyan gyakran. Most majd úgy fél évente vágok belőle, ha csak ennyire törik, mint most. Néhány töredezett hajszál, és ennyi. Az is csak akkor látszik, ha sokat nézegetem.
2009. nov. 1. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:
3 havonta mindenképp vágatni kell a végéből. Ha törik, ha nem. Mert ha nem vágatsz és ezt sokáig csinálod, akkor nem tud regenerálódni a hajad és előbb utóbb hullani fog. Azt a folyamatot pedig már nem tudod visszafordítani. Viszont 1 cm-t simán elég vágni, nem muszáj 5-10 cm-ket mint ahogy azt a fodrászok előszeretettel teszik.
2009. nov. 1. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!