Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a normális testsúly egy 15...

Döme06 kérdése:

Mi a normális testsúly egy 15 éves,168cm magas lányzónak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 15 vagyok és 168cm magas. 68kg és egyáltalán nem jön be hogy ennyi a testsúlyom. Szerintetek normális? Illetve mennyi kg-tól számít túlsúlyosnak egy 15 éves?

2016. aug. 7. 22:45
 1/8 anonim válasza:
Ilyen hivatalos cuccokat nem tudok, hogy hány kilótól túlsúlyos, de szerintem egy 60kg a normális.
2016. aug. 7. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Kb 58-60, de sok dologtól függ, például az izom és a zsír arányától, csontozat stb.
2016. aug. 7. 23:36
 3/8 anonim válasza:
ha téged ez zavar akkor próbálj változtatni rajta, étrend plusz egy kis mozgás, de szerintem fogadd el magad így, pont jó! Pussz
2016. aug. 7. 23:54
 4/8 anonim válasza:
Ha 10 kilót leadnál az már pont jó lenne.
2016. aug. 8. 01:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, ha mefelelsz magadnak akkor maradj ennyi bár szerintem azért pár kilót nem ártana leadni mivel gondolom nem szín izom vagy.
2016. aug. 8. 04:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Tökéletes a súlyod, a zsír-izom aránya miatt látod "ilyennek" magad, amin sportolással könnyen javíthatsz. Kezdj el bátran saját testsúlyos edzéseket kocogást stb. Egyébként pedig sose a mérleget nézd vagy , hogy mit mondanak mások. Az a fontos amit TE látsz a tükörben.
2016. aug. 8. 18:42
 7/8 anonim válasza:
igazából pont normális! Mert ha pl. 170cm lennél akkor 70kg lennél. Így megy ez, nyugi semmi gáz.
2016. aug. 11. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
az optimális testsúly a kalkulátorok szerint 53 és 67 között van. az, hogy ezen belül mennyi, az nagyban függ az alakodtól, izomzatod méretétől, és attól, hogy mennyire érzed magad kényelmesen a bőrödben.
2016. aug. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!