174 cm,68 kg normalis?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 15:51
1/12 A kérdező kommentje:
ha vannak olyan fogyokurak amik nektek bejottek es sokat lehet veluk fogyni, irjatok meg! :)
2014. jún. 16. 15:53
2/12 anonim válasza:
Én 168 cm-rel voltam 68 kg és már éreztem, hogy nem normális, nem éreztem jól magamat. Most egy hónap alatt lefogytam 65-re, de még mindig szeretnék 3-5 kg-ot leadni. A kaloriabazis.hu segítségével csinálom, mindent eszek, csak mérleggel és sok mozgással. (éppen étcsokit majszolok)
3/12 anonim válasza:
Vannak olyan fogyókúrák, amikkel sokat lehet fogyni, de téged ez miért érdekel?
4/12 anonim válasza:
Én is annyi vagyok, és szerintem normális.
5/12 anonim válasza:
Ja, férfinak teljesen jó ez a súly:)
7/12 masni1 válasza:
A 174 centidhez 60-70 kg teljesen jó, ha csak nem a fejed 40 kg...... Hülyeség!!!
9/12 anonim válasza:
Jó igen.
Amúgy aki gyorsan lefogy, utána visszatér a régi életmódjára mégtöbbet szed vissza.
De ebből a súlyból nem kell fogynod
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Igazából az a probléma, hogy tömzsinek látom még így is magam. Arányosnak, de tömzsinek.
2014. jún. 27. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!