Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hiszel a Norbi Update-es...

Hiszel a Norbi Update-es ételekben?

Figyelt kérdés
Használ?Én megmondom őszintén, nem hiszek benne.
2010. ápr. 17. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én is tiszteletben tartom más véleményét, és nem kétlem hogy bevállt nektek. én is eszek este akár muffint vagy ilyen olyan sütit amit zabkorpából csinálok :) és mégsem hízok.
2010. ápr. 17. 17:36
 12/19 anonim ***** válasza:
amúgy meg én is azt modom, hogy inkább kezdjen el valaki Norbis cuccokat venni és uptade szerint étkezni, mint össze vissza enni minden szemét kaját és semmit nem mozogni. az a lényeg hogy az ember tudatosan étkezzen és mozogjon. Ha ehhez valakinek norbi kell akkor az is jó, de valamit kell tenni.
2010. ápr. 17. 17:40
 13/19 anonim ***** válasza:

hiszek benne, illetve az elvben is.

ha átverés lenne, a gvh már rég megbüntette volna őket.

mellesleg nekem bevált.

2010. ápr. 17. 19:11
 14/19 A kérdező kommentje:

Én is inkább magában az elvben, az életstílusukban hiszek, mint a termékeikben, mert például van itthon Réka DVD, és tényleg nagyon jó.

Abban viszont van valami, hogy miért vegyél meg valamit kétszer sok esetben háromszor annyiért, ha az olcsóbb is jó. De hát valamiből nekik is meg kell élni.

Annak, akinek bevált, csak örülni tudok. :)

2010. ápr. 17. 19:28
 15/19 A kérdező kommentje:
16:42: nem fikáztam, egy rossz szót nem mondtam rá még az elején sem, és nem is "szájaltam", csak elmondtam a véleményem, ami ráadásul nem is volt sértő.
2010. ápr. 17. 19:29
 16/19 A kérdező kommentje:
16:59: Hát igen, Réka hangja bizony egy 10 perc után komolyan irritáló, de hát ez van... :D
2010. ápr. 17. 19:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Hiszek! És nagyon sokat segít
2010. ápr. 19. 11:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam, ebédre ezt rendeltem pár hétig, de estére mire hezeértem, annyira farkaséhes voltam, hogy már nem bírtam megállni, és ettem mindent, amit találtam. Ha nem ettem volna mást, csak update-t, lehet, hogy fogytam volna, de nem bírtam ki. Néha hasmenésem is volt az ebédtől délutánonként, szóval hatásosnak tűnt.
2010. ápr. 21. 18:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem bevált, szinte csak Update üzletben vásárolok élelmiszereket, bár az zavaró egy kicsit, hogy különböző áruféleségek néha eltűnnek a polcokról:(

És sokkal jobb lenne, ha több termék lenne, pl. vegáknak, meg bio cuccok, stb, az igényeknek megfelelően. Az a gond, hogy az eladó szerint, nem elégíthetik ki ezeket a helyi igényeket, mert nem azt árul, amit a vevők keresnek, hanem azt, amit a Norbi enged. Ez elég sz@r.

2010. aug. 9. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!