Az L-karotin tényleg fogyaszt? Ha igen milyen ételekben van?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy az az étel vagy ital amiben L-karotin van az fogyaszt! Jó lenne ha alá tudnátok támasztani egy rendes érvvel ezt a "hírt" és ha igaz akkor olyan enni innivalókat mondani amikben van L-karotin.2010. júl. 21. 18:45
1/9 anonim válasza:
L-karnitin, és tabletta formájában lehet kapni. azt nemtudom, hogy fogyaszt-e.
2/9 A kérdező kommentje:
okés! köszi
2010. júl. 21. 18:55
3/9 anonim válasza:
Jól mondta az előttem szóló, de ha rákeresel, L-carnitine-ként keress, magyar testépítő oldalakon is így szerepel. Valóban gyorsítja az izmok anyagcseréjét, gyorsítja a folyamatot, hogy az izmok a zsírból nyerjék az erejüket fokozott munkavégzés közben. A tablettát nem ajánlom, mert sz@rul és lassan szívódik fel, lehet folyadékként kapni, az kiválóan működik. Érezhetően nagyobb a teljesítmény, és jobban megizzaszt. Természetes úton a húsokban fordul elő legnagyobb koncentrációban, ezért aki vegetáriánus, annak nagyon ajánlott, hogy szedje külön. A szervezet is termeli, amíg az ember növésben van, addig nagyobb a termelés, 20 éves kora körül beáll egy átlag termelésre, úgy 50 éves kor után pedig egyáltalán nem termeli a szervezet. Akkor is különösen érdemes kívülről bevinni.
4/9 anonim válasza:
én ittam, fogytam, közben eszeveszettül sportoltam. tönkre ment a pajzsmirigyem.
5/9 anonim válasza:
L-karnitintól biztos nem ment tönkre a pajzsmirigyed!
6/9 anonim válasza:
Maximum akkor, ha napi 6ezer mg-nál többet fogyasztottál tartósan..de talán akkor sem. Az L-carnitine vízben oldódik, magyarul a maradék a vizelettel távozik.
7/9 anonim válasza:
napi 2500at ittam, aztán egyszer bevittek a sűrgősségire, tatenias izomgörcs miatt, teljesen lemerevedtem, zsibbadtam, stb... az orvosom mondta, hogy amiatt van, hogy beteg lettem. hozzátenném, fény derült arra, hogy a vesém se működik tökéletesen, lehet, hogy nem tudott ürülni a a szervezetemből, ez okozta a bajt. biotechet ittam. ma már kétszer meggondolom, hogy mit fogyasztok.
8/9 anonim válasza:
Mivel nem tudok Neked privát üzenetet írni, előző válaszoló, itt kérdezgetnék még.
Más étrendkiegészítőt fogyasztottál mellette? (Akár kreatin, teljesítményfokozók stb.) Mennyi ideig szedted a 2500-t? Volt, hogy naponta többször? Esetleg vízhajtó, valami mellé? Én is szedem, és ajánlom is mindig azoknak, akik hozzám járnak, én ilyet még nem hallottam róla. Köszönöm, ha válaszolsz.
9/9 anonim válasza:
Tényleg nem ettem mellé semmit. Az igaz, hogy normális kaját is csak nagyon keveset vittem be. naponta csak egyszer ittam, edzések előtt fél órával. akkor 1 óra aerobic, aztán 4 kilóméter futás. mindennap. kb. fél évig bírtam, ekkor voltam 165cm és 46 kg. de ott a barátnőm ő issza még mindig, és semmi baja tőle. Lehet, hogy benyeltem a mellékhatásokat. Nem tudom, csak azt, hogy én nagyon beteg lettem tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!