Milyen étkezés helyettesítőt válasszak?
Nektek melyik vált be?
Hány étkezést helyettesítettetek vele?
Milyen eredménye lett? :)
Én sem értem, miért kell ilyen marhaságokkal kínoznia magát az embernek, amikor egész jó ételeket össze lehet dobni tápanyagdúsan, viszonylag kevés kcallal...
Az a normális étrend, amit hosszú távon tartani tudsz, és nem szenvedsz tőle.
szegény,ha nagyon kínozza magát az nem tesz jót! .. szerintem reggelire kéne inni azt a turmixot,estére meg egy kis gyömölcs,illetve zöldség salátát! :) 19/L :)
vagy reggel egy kevés zabkását :) és naponta 4x keveset emellett 2,5 liter csap vizet!
:)
Előző, egy salátával sem kéne koplalni, az sem vacsora egy olyan embernek, aki olyankor is rendesen enne.
Én sem értem ezeket, a tartalmas italoknak is megvan a szerepük, de sokunk olyan, mint a hobbitok: hiába kaptak remek, tápláló italt az entektől, hiányzott nekik valami szilárd :)
Személy szerint sosem helyettesítek étkezést, ételt eszem, ahogy kell, de ha csak el kell tolni egy étkezést egy kicsit vagy ennék, de nem kéne, akkor vannak italaim. Pl. kókusztejes zsírtejes kávé (aminek távoli rokona a bulletproof kávé, amit ki lehet hozni extrém kalóriadúsra is, az nálam elég rossz ötlet lenne, de sokan szeretik reggeli helyett inni. én nem reggelizem, mert nekem így jó), de néha zöldségturmixot iszom (spenót-paradicsom). Ez jóformán semennyire nem laktat (egy kicsit a paradicsom miatt, valahogy rám ilyen hatású, inkább leves helyett eszem.
Nehezen képzelek el turmixot, ami überel vagy 5 lágytojást... Ha pedig extrém kalóriaszegény, akkor úgyse laktat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!