Fehérjetúltengés? Fehérjeérzékenység? Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Nyáron egy hónapig napi 70g fehérjét toltam le és nyár végére valamint őszre nagyon keményen kipattanásosodott az arcom. Csak télre múlt el. Állítólag ez fehérjetúltengés. De nemgondoltam hogy ennyire durván kihozza. Nem merek újra elkezdeni egy ilyen "kúrát" mert félek. Mennyi lenne az ideális adag naponta rendszeres testépítés mellé. Mitől lehetek ennyire érzékeny rá? Vélemények?2010. márc. 26. 14:35
11/11 Krisz85 válasza:
Én egyedül élek, kocsim nincs, fagyasztóm van, egyszerű:
havonta 1x Tesco : megveszem az összes havi szénhidrátot, basmati rizst, barna rizst, telj. kiörlésű kenyeret, lencsét stb,
zöldségkeverékeket, nyáron frisset fogyasztok
Piac: némi hús
Tejsavófehérje : csak nagykiszerelésben félévente,
Két három naponta pedig lemegyek a piacra friss gyümölcsért, és csirkemellért, ha nincs időm kiveszem a fagyasztóból, ilyen egyszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!