Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mennyire hatásos a 7 és 17...

Mennyire hatásos a 7 és 17 fogyipor? és kb mennyit lehet fogyni tölle? Vagy csak szobeszéd hogy fogyaszt?

Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne porozz. Inkább mozogj. Mozgás nélkül ha szedsz valamit az alábbi dolgokat érheted el:

- A szer izmot is éget nem csak zsírt. - kifejezetten káros.

- Lemegy a zsír de úgy fogsz kinézni mint a kaszáspók, mert a zsír alatt semmi izom nincs.

Nem kell belerokkanni a sportba. Napi egy óra séta vagy fél óra kocogás bőven elég. Emellett figyelj arra mennyit eszel egy kalóriatábla segít tartani magad a határhoz.

Lepontozhatsz mert igazából nem a kérdésre válaszoltam, de tényleg úgy gondolom hogy jobban jársz ha összeszedsz egy kis akaraterőt és a mozgást választod a varázspor helyett :)

Fogyni nem nehéz nélküle sem, csak nem a haszontalanabbnál haszontalanabb csodadiétákat kell majmolni hanem egy kicsit gondolkozni a dolgon...

sok sikert...

2008. szept. 19. 21:36
 2/2 A kérdező kommentje:
szia !kösz hogy irtál de ezt én is tudom csak azt nem hogy te miböl gondolod hogy én nem sportolok ????? és azt sem tudom hogy honnan veszed azt hogy én csokikat majszolok ?????? ja és nem én fogyozok !!!!!!!!!!!!!! kösz hogy segitetél nagyon jo voltál igazi vagány :):)
2008. szept. 20. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!