Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan fogyjak 5-7kg 1 het...

Hogyan fogyjak 5-7kg 1 het alatt? FONTOS

Figyelt kérdés
az a nagy helyzet h nagyon fontos lenne 1 het alatt kb 6 kilot fogynom mert tortent 1 csaladi problema es a tesveremtol eliltottak es nem tlalkozhatok vele soa tobbe de ha gyorsan le dobok par kilot 100 szazalek h ozza koltozhetek ujra :) elore koszonom a valaszokat :) 17lany
2015. dec. 14. 02:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem hittem a valaszotokban es igy fojtatam egyre syarabul neztem ki es sokszoros ajulas kovette mind ezt es most abba hagyom ma 22. mar az isten eltet nem tudom mi lesz lehet jobban jarnek ha el mennek be fekudni a korhazba :/ de a noveremet mar soha tobbe nem fogom latni :'(
2015. dec. 22. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Az azért érdekelne, mi köze a súlyodnak ahhoz, hogy láthasd a testvéredet... Talán ha ezt tudnánk, még ötleteket is tudnánk adni.

Fogyni meg tartósan, egészségesen csak életmódváltással lehet!

2015. dec. 22. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:
De miért nem láthatod a nővéred? Nem értem
2015. dec. 24. 10:00
 14/14 anonim válasza:
Kondi helyett suliban lett volna a helyed, nem? Mi köze a fogyásodhoz a tesó költözéshez? Mondj még vmit, hátha találunk más megoldást.
2016. jan. 10. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!