25-30 kg fogyás után is lehet ilyen a bőr? KÉP
Ugye nem lehet ilyen ronda a bőröm? Rajtam 25 kiló plusz van. Mert akkor inkább le sem fogyok...
25 kiló után szerintem senkinek se ilyen, vagy ha mégis, nagyon sajnálom...
Emberfüggő, mi lesz a bőrrel, én eddig 20 kilót fogytam, eddig semmi különöset nem látok. Az utolsó kilók bármit is okoznak, nagyon vészes nekem már nem lehet.
20 kgt fogytam fél év alatt. a bőröm normális maradt, edzettem, normálisan táplálkoztam, szedek tápkieget is. a testápoló a barátom, illetve kaptam anyumtól valami hipiszupinak mondott Nivea zselét, amivel kenegetem a popómat meg a combomat.
nyilván a striák látszanak, mert anno elég gyorsan híztam, ráadásul épp tinikoromban, mikor az ember egyébként is növésben van.
a narancsbőröm viszont tűrhetőbb lett. ismerek olyan lányt, akinek álomalakja van, mégis naris a combja hátsó része, szóval a kaja igenis számít ebben a kérdésben. ő mondjuk sosem volt kövér, sztem csak olyan dolgokat eszik, amik nincsenek jó hatással.
ja és nekem az volt a legbosszantóbb, h egyrészt kénytelen voltam elajándékozni az egész ruhatáramat, köztük kedvenc darabokat, mert úgy álltak rajtam mint egy sátor, másrészt meg kellett vennem egy halom új cuccot. persze nőből vagyok, szeretek vásárolni, csak pl nyáron vettem egy marha jó blézert leárazáson, és mire fel tudtam volna venni, már túl nagy volt rám, és nem állt jól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!