Gőz Ákos kérdése:
Valaki használlt már valaki kapszulát ami nem csak reklám de hatásos is nem szeretnék feleslegesen rendelni ilyeneket?
Figyelt kérdés
sajnos nem nagyon akar lemenni az a felesleges pár kiló sportal sem diétával2015. szept. 11. 19:00
1/5 anonim válasza:
nincs ilyen. Ha ilyen egyszerű lenne lefogyni nem lennének kövér emberek.
2/5 anonim válasza:
Én ismerek egyet edzés és étrend kapszula a neve.Ha nem válik be kell hozzá más fajtát venni annak elszántság és kitartás a neve
3/5 anonim válasza:
nem vagyok ta buszke, de dolgoztam olyan telefonos kozpontban ahol fogyokuras termekeket arultunk es hidd el mind csak KAMU, agyon sajnaltam azokat a tulsulyos embereket akik csomo penzt hagytak nalunk es nem is segitett nekik, azok cs jo esetbe gyogynovenyek lehet hasmenest okoznak de semmi extra, rosszabb esetbe akarmit is tartalmazhatnak...
4/5 anonim válasza:
Ha létezne ilyen mindenki azt szedné, mindenhol nádszál karcsú emberek járkálnának és nem lenne senkinek súlyproblémája.
5/5 anonim válasza:
Nem éppen kapszula, hanem mindenféle fehérje porok, de nagyon ajánlom: Protekal. Épp most csinálom, 2 hónap alatt 125-ről 102-re mentem le, és még kb. -10kg tervben van (f/183cm). Könnyen vihető diéta és étrend-váltás. A fehérje bevitel megakadályozza, hogy az izmokból fogyj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!