Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Éhség elleni gyógyszer?

Lamma kérdése:

Éhség elleni gyógyszer?

Figyelt kérdés
Milyen vény-vélkül gyógyszert tudnátok ajánlani ami csökkentheti az éhségemet? 40/l

2015. nov. 15. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

40 éves lány... eszemmegáll

Fehérjét egyél sokat és nem leszel éhes.

24N (NŐ)

2015. nov. 15. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Ételnek hivjak, vény nélkül kapható élelmiszerboltokban!
2015. nov. 15. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Vegyél egy csomag rágót , amíg rágózol nem vagy éhes vagy igyál egy meleg teát engem az is el szokott telíteni.
2015. nov. 15. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Éhségre csak az étel jó, észlény... A testnek üzemanyag kell. Az autódhoz is adalékanyagokat keresel, hogy menjen benzin/dízel nélkül?

Az éhség egy nagyon értelmes jelzése a testnek, ne akard megszüntetni.

De ha extrém nagy éhségérzeted van vagy valami, akkor írd le azt, kevés az infó. Az illogikus éhségérzetre az étrendváltás a megoldás. Van, aki sosem éhes, én is elértem már ezt egy tarthatatlan étrenddel, szürreális volt, nem szerettem. Az éhségérzet fontos, jó dolog :)

2015. nov. 15. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:

A testnek ez egy jelzése hogy igényel tápanyagokat és te ezt akarod elnyomni!

Tudod az emberek azért híznak mert össze vissz esznek mindefélét és amire nincs szüksége a szervezetnek azt elraktározza vagyis hízunk!

Ha olyan tápanyagokt viszünk be amit a szervezet épp igényel akkor nem raktározza el vagyis nem hízunk és éhesek se leszünk!

2015. nov. 15. 18:20
 6/6 Dávid:)))) válasza:
Szia Hoodia p57 5 napja szedem -2,30kg ;)
2015. dec. 7. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!