...csak én... kérdése:
Tudnatok nekem fogyasban segiteni? 15 eves lany vagyok 168cm es 58kg. De ez igy valahogy nem jo. Thanks.
Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 22:14
1/15 anonim válasza:
szerintem pont jó vagy így
én inkább alakformálást javaslok :)
2/15 anonim válasza:
Nem a súlyoddal van baj, az teljesen megfelelö, csak sportolni kellene, hogy az alakod jobb legyen.
3/15 anonim válasza:
Szerintem sincs baj a súlyoddal!
Max alakformálás kellhet. :)
4/15 anonim válasza:
Neked valószínűleg a testzsírszázalékoddal van a baj nem a súlyoddal!
5/15 anonim válasza:
sportolj.
Ha segítség kéne íme két app:
Fit body
Daily yoga
6/15 anonim válasza:
Nem hiszem hogy fogyni kellene. És ismerve a mai fiatal lányokat sportolni se többet(szerintem ez a tipikus sportolok 4 órát/nap meg eszek 1000 kcalt HoGyFogyJAk?4?!,4)
7/15 anonim válasza:
Mi a francnak fogynál ilyen adatok mellett???
Aztán meg jössz vinnyogni, hogy "eltűnt a mellem", meg "lóg a mellem, mit tegyek" - holott csak nem kellene divatból fogyózni, és egy életre tönkre tenni a melleidet!
8/15 bladeboy01 válasza:
Pontosan nem fogynod kell sportolj pl ( kerékpároz,ússzál, fussd körbe ahol lakol, )
ha ezeket rendszeresen fogod űzni naponta 4 órát de nem kell egyszere anyit lehet kis szünetek benne akkor utána tetszeni fogsz magadnak :)
9/15 anonim válasza:
Már elnézést kedves utolsó, de napi 4 óra sok. nagyon sok. Ha bodybuildernek akarna menni, vagy 200 k lenne, megérteném mért kell ennyi sport, de normális esetben ilyen súllyal ez túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!