Melyik fogyasztószertőllehet fogyni? Lécci csak tapasztalatokat irjatok
Semelyiktől. Fogyni az életmódváltától, az egészséges táplálkozástól, és a rendszeres mozgástól lehet. Tudom, nem ezt akartad hallani, de ez tapasztalat!
Nincs, amit ne próbáltam volna ki, és soha egy kiló sem ment le rólam, csak mikor egészséges életre váltottam és elkezdtem rendszeresen aerobicozni.
Jó buli, egyáltalán nem ijesztő dolog, és bőven megéri. És ingyenes, nem úgy, mint a pirulák. Hidd el, csak az ablakon dobod ki a pénzt, ha bármit is megveszel, ráadásul ártasz magadnak... Mert a túlnyomó többségük súlyosan károsítja a szívet, májat, stb.
Az adipex, reductill és társai nem fogyasztószerek, csak elnyomják az étvágyat.
Gondolom olyan fogyi italra vagy bogyóra gondolsz ami fogyaszt, vagyis lebontja a zsírt.
Van olyan ami a megakadályozza zsír szervezetbe való beépülését, de ez azért hülyeség mert aki fogyózik úgysem eszik zsiradékot.
Én több félét kipróbáltam, de nem sokat gyorsított a diéta hatásán. :(
shake italpor.
nagoyn csökkenti az étvágyat és hajtja eléggé a vizet(tapasztalat)
12e egy dobozmásfél2hónapigelég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!