Ismertek olyan tablettát, amitől látványos fogyás történik? Legalább 10kb
Tudni kell, hogy a fogyasztótabletták, HA csinálnak valamit és nem csak placebok (már ez önmagában elég ritka), csak a sejtanyagcserét gyorsítják fel. Igazából, ha nem csinálsz mellette semmi mást, akkor nem lesz látványos fogyásod. Ha aktív életet élsz, például sportolsz, akkor a fogyasztótabletta segít, hogy az aktivitás több energiát igényeljen, mint amennyit amúgy felvenne.
Ugyanakkor a testtömeg egy egyensúlyi pont, ami a táplálkozásod és az életmódod eredője. Ha abbahagyod a tablettát és visszaáll a szervezeted energiaháztartása, visszahízol, gyorsabban, mint azt el tudnád képzelni. Nagyon csúnyán szétszedi a bőröd.
Hagyd a francba az ilyen csodamódszereket! Életmódváltás, napi három-ötszöri rendszeres étkezés, sok zöldséggel, rosttal, gyümölccsel, reggel a sok kaja, este a kevés, emellett heti négy-öt alkalommal napi háromnegyed óra testmozgás. Mire észbe kapsz lemegy a tíz kiló és sokkal jobban fogod magad érezni! (Nekem ezzel a módszerrel 27 kiló jött le két hónap alatt, és tartottam a súlyt négy évig.)
"27 kiló jött le két hónap alatt"
Jah, heti több mint 3 kg fogyás, mindjárt elhisszük.
Nincs semmilyen hatásos tabletta, nincs semmilyen hatásos kezelés, nincs semmilyen tuti készülék.
Egy valami van: a fejed!
Ha abban rendet teszel, és életmódot váltasz, akkor le fogsz fogyni! Sok zöldség, gyümölcs, kevesebb kalóriát vigyél be, mint amit elégetsz, mozgás.
Nekem öregségemre nőtt be a fejem lágya, és kellett hozzá, hogy cukros legyek. Amióta kiderült 14 kilót fogytam, mert számolnom kell a kalóriákat, és "elborzadva" látom, hogy az átlagos étkezésem mennyire egészségtelen volt! És elkezdtem ízületi bántalmaim ellenére is mozogni, tornázni, úszni, sétálni. Csodát művel!
Ne várd meg, hogy belebetegedj a zabálásba!
Ne bííz a csodaszerekben! Csak magadban bízhatsz!
Hajrá, sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!