Ki szedet slimfit2000 tablettát? Milyen diétát alkalmaztatok ha diétáztatok ill. ki menyit fogyott?
Figyelt kérdés
Csak azoktól szeretnék választ kapni akik már szedték ill.mostanában kezdték el szedni2012. ápr. 11. 09:22
1/17 anonim válasza:
Én szedtem, mellette diétáztam és sportoltam, heti egy kiló ment le. Majd abba hagytam, folytattam a diétát és a sportot és így heti egy kiló megy le.
2/17 anonim válasza:
Ja és kalória számlálós diétán vagyok és az 1500 kalóriát próbálom egészségesebb ételek formájában magamhoz venni, plusz rengeteg vizet iszok, meg üres zöld teát.
3/17 anonim válasza:
Én szedem,én kaptam a kapszulához egy étrendet is ,én azt két hétig csináltam,azóta csak arra figyelek h tul sok édességet ne egyek és tul sok zsirosat.Tornázni nem nagyon tornázok.már több mint egy hónapja szedem és nekem már 5 kiló lement.
4/17 solyamolya01 válasza:
Én szedtem 3 hónapig de 3kg-nál többet nem fogytam,mellette bicigliztem meg úsztam heti 2* de szerintem semmit nem ér ez a tabletta!
5/17 anonim válasza:
HÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én 6 hete szedem és leadtam 3 kg-ot!
Nem diétáztam, mindenféle húsvéti finomságokból jókat ettem, nem sportoltam.
Szerintem JÓ! Nem is akarok többet fogyni. Mivel 2+1 dobozzal vettem, elteszem az őszre.
6/17 anonim válasza:
sziasztok!
én is 3 dobozzal vettem és 7-8 kilot már fogyam is,de nekem sajnos még vennem kell,mert kicsit több felesleg van rajtam,de egyébként nekem is segít a slim.
7/17 anonim válasza:
Hát én egy dekát sem fogytam tőle kapu az egész.Ha diétázol sportolsz akkor is le megy nem kell ez a hülyeség én már megtanultam .
8/17 anonim válasza:
én most akarom elkezdeni, sok jót olvastam róla sok helyen! a weboldalukon viszont a képen a dobozra 30 szem van írva, és az, hogy 1 havi adag. alatta viszont azt írják, napi 2 ajánlott, tehát a havi adagnak 60 kapszulának kéne lennie, és a megrendelésnél már 60 db-osnak írja. viszont picit megrendített a '30 capsules' felirat a dobozon, mert akkor máris nem olyan olcsó. valaki, aki szedi... akkor most 30 vagy 60 kapszula van egy dobozban? előre is köszi!
9/17 A kérdező kommentje:
60 db/ doboz 1havi 2*1 reggel este!:)
2012. ápr. 15. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!