Ki szedet slimfit2000 tablettát? Milyen diétát alkalmaztatok ha diétáztatok ill. ki menyit fogyott?
Figyelt kérdés
Csak azoktól szeretnék választ kapni akik már szedték ill.mostanában kezdték el szedni2012. ápr. 11. 09:22
11/17 anonim válasza:
Én már rendeltem és 60 szem van benne,egy hónapra elég,mert két szemet ajánlanak naponta.lassan két hónapja szedem és én már 6 kilót leadtam ugy h nem nagyon változtattam drasztikusan semmin.
12/17 anonim válasza:
Én is azt a diétát csináltam amit ajánlottak hozzá de csak egy hétig.egyébként nem vontam meg magamtol mindent néha édességet is eszek,és én is fogytam 4 hónap alatt 13 kilót.
13/17 anonim válasza:
Én hiába diétáztam,önmagában az nem segített,ezért kezdtem el szedni a slimfit-et,és így már két hét után látszott hogy sokkal gyorsabban fogyok,mint a slimfit nélkül.5 hete szedem és 6 kilót fogytam.
14/17 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok,mint az előző válaszóló heti 3x edzőterembe járok,napi 5x keveset eszem és csak reggel szénhidrátot,de semmi,nem indult be a fogyás remélem ez lőketet ad.
15/17 kelly121 válasza:
Én nem járok edzeni és nekem így beindult a fogyás.két hete kezdtem el és már látszik a változás.
16/17 anonim válasza:
Én nem diétáztam mellette,csak a szénhidrátot kerültem el.Meg az adagoket csökkentettem,de mikor elkezdtem szedni,amugyis csökkentette az éhségérzetemet,ugyh nem is akartam többet enni.A szedése mellett én 6 kilót fogytam.
17/17 Grófházy válasza:
sziasztok
Én msot kezdem el majd szedni.A barátnőm adott át 2 dobozzal,mert neki már nem kell.Elérte a célját,és azóta jobban figyel az étkezésre és nem jött neki vissza semmi.
A kérdésem/kérésem a következő lenne:
SAjnos már nincs meg neki a mintaétrendje,de szeretném látni miket és hogyan javasolnak.
Valaki esetleg nem tudná elküldeni nekem?????
Köszönet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!