Segitenetek nekem?
Az lenne a problemam hogy kb 15-20 kg folosleg van rajtam....
Es ugy dontottem hogy holnaptol megyek konditeremben!
De hogy ne menjen el tolle a kedvem a dieta melett ha szednek valami zsiregetot akkor gondolom hamarabb le tudnam adni azt a folosleget....?
kezdőként felesleges.
a zsírégető valójában energizáló,telerakva koffeinnel.
most a te kezdő és edzetlen testeden,gyenge ízületeiden mit energizáljon?
majd ha már edzel egy éve akkor bevetheted,de addig értelmetlen és nem származna előnyöd abból,hogy felkészületlen szervezettel túledzed magad.
költsd a pénzed vitaminra,fehérjére,omega 3ra azok legalább hasznosak.
Szia.
A diéta elején felesleges zsirégetőhöz nyúlnod. Főleg nem termogenikushoz. Azt javaslom azt tartogasd a nehezebb időkre, mondjuk 12-14 hét mulva,mikor már nehezebben megy a dolog. Az elején megfelelő kajával,és edzéssel szaladni fog le rólad a zsír. Aztán pár hét múlva L karnitinnel próbálkozhatsz. Az nem stimulál, edzés előtt szedd be,testsúlytól függőn 2-3g az adagja.
Persze minden zsírégető csak akkor hat(ad pár % pluszt) ha mellette a kajád rendben van... Ugye az rendben van? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!