Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a véleményetek az AlginatPl...

Mi a véleményetek az AlginatPlus étvágycsökkentőről?

Figyelt kérdés

Van olyan aki használja/használta? Ha igen akkor kiváncsi lennék az eredményekre. Heti 3x járok edzésre viszont nem tudom annyira betartani a mértéket, ha eszek, ezért is gondoltam erre az étvágycsökkentőre. Amúgy 20kg-tól kéne megszabadulnom:/

Szóval, ha tudtok segíteni, hogy jó e ez a termék, vagy tudtok esetleg másikat ajánlani, azt nagyon megköszönném!:) 19/F

2015. márc. 14. 11:03
 1/5 A kérdező kommentje:

Bocsi, az oldal lemaradt.

[link]

2015. márc. 14. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem vált be sajnos, rengeteg félét kipróbáltam, de végül a hoodia p57 az ami segített!
2015. márc. 14. 15:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Utána olvastam és nagyon meggyőzött!:D Esetleg leírnád a tapasztalataidat ha megkèrlek? Amúgy meg is rendeltem!:)
2015. márc. 14. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:

én már az elején éreztem az étvágycsökkentő hatását, nagyon sok folyadékot iszom, amennyire tudom persze figyelek arra, hogy mit eszem. már sokat fogytam vele, de azért még mindig van mit lefaragnom:)

remélem az eredeti oldalrol rendelted, mert sok a kamu! sok sikert hozzá

2015. márc. 15. 17:36
 5/5 anonim válasza:

Hello.

Az ALGINÁT egy "E" számmal jelzett (400-409-ig, ha jól emlékszem) élelmiszeradalék!

"Feladata", hogy sűrűbbé tegye az anyagot. SEMMI TÖBB!

Mint pl amikor habarást készítünk, zselatint vagy keményítőt stb.teszünk az ételbe!

Nem tiltott, de semmilyen fogyásra gyakorolt hatása nincsen!!!

Szó szerint így található meg az interneten:

"élelmiszerekben sűrítőanyagként, stabilizálószerként, zselésítő anyagként, valamint emulgeálószerként használják E400 néven".

2016. jan. 6. 01:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!