Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A Reductilt mennyiért lehet...

A Reductilt mennyiért lehet kapni?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak már akiknek bevált,mennyit fogytatok mennyi idő alatt?
2010. febr. 9. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet kapni múlt héten csütörtökön az összes fogyi gyógyszert visszahívták a gyógyszertárakból hatóanyagra hivatkozva. Én most egy kínai tabit szedek ami nem vény köteles. Ennek volt por változata de az is megszünt. Állítólag rengeteget lehetett tőle egy hónap alatt fogyni. Most annak a tablettáját szedem.
2010. febr. 9. 16:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi a neve a kínai tablettának?Mennyibe kerül?Gyógyszertárban vagy gyógynövényboltba kapható?
2010. febr. 9. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
reduce weight én gyógyszertárba vettem. 3100 körül van kb. 30 szem.
2010. febr. 9. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
16:25 ös amúgy tavaly szedtem a reductilt nekem bevált 17 kg fogytam aztán abbahagytam nem figyeltem és vissza is híztam most a célom -20 kg mert októberben férjhez megyek de eddig nagyon nehezem megy. Már majdnem feladom de sajnos akkor nem lenne fehér ruhám mert nem hiszem hogy van ekkora méret belőle.
2010. febr. 9. 16:28
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok, 56 szemes közel 10-12 e ft, a 28 szemes kevesebb, de nem sokkal.

Nem szeretik az orvosok felírni egyéb mellékhatásai miatt.

2010. febr. 9. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!