Adipexxel mennyit tudok leadni 40 nap alatt ha 120 kg vagyok?
Az első válaszoló tanácsai jók,bár a tv-ben mintha mindennap elmondanák ugyanezt többször is.
Az adipex nem egyszerű fogyokúrás szer, csak úgy alkalmazd hogy ha van olyan orvos aki hajlandó segíteni abban hogy a szedése alatt rendszeresen megvizsgál.Nézz utána milyen hatásai vannak, mitől fogyaszt, mert ezeket hosszú lenne leirni.Én is inkább a kalória szegény diétára, és a mozgásra szavazok.
Tódor
Én szedtem az Adipexet, nekem hatásos volt, habár nálam 5-7 kg felesleg volt. Versenyszerűen sportoltam mellette, nálam nem is kg-ban, hanem cm-ben volt látványos. Hoszzútávon semmiképpen sem ajánlom főleg ha magas a vérnyomásod vagy szívproblémáid vannak!!
A legjobb, ha kikéred az orvos véleményét!Az Adipex sokkal durvább, mint a mostanában betiltott Reductil. Ezt is próbáltam, uolyan jó, mint az Adiipex és nem olyan kemény. Ha elfogadsz egy tanácsot, én a helyedben elmennék a háziorvosomhoz és kikérném a véleményét. A Minimectil uolyan hatóanyagú, mint a Reductil, vényre kapható és olcsóbb is.
Egyébként mindnek egy a hatása, elveszi az étvágyat.Elég keményen. Azért arra figyelj, hogy enni kell mellette, mert elég kemény székrekedést okoz, ha nem eszel, mert lelassul az anyagcseréd.
Ha van még kérdésed, írj priviben nyugodtan!:)Hajrá
Szia!
Én is szedtem és nekem is hatásos volt, netről rendeltem. Kilóban is volt eredménye, de inkább centikben volt mérhető. Pl: 2 hét alatt 12 centi ment le a csípőmből. Arra figyelj tényleg, hogy egyél mellette. Étvágyad nem lesz, de akkor is ENNI KELL. :) És rengeteget inni. De úgyis szomjas leszel állandóan, száradni fog a szád elég durván. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!