Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ma vettem be az első regenont...

Ma vettem be az első regenont es a regenon. Org/rendeles ről rendeltem de nem érzek semmi hatást :- ( miert nem?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 10:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%
inkább tömöd magadba a mérget, minthogy elkezdj normálisan étkezni és sportolni?
2014. dec. 27. 11:33
 12/32 A kérdező kommentje:
Képzeld hogy edzek es rendesen etkezek a gyengébbek kedvéért megint ide való komment Tik tényleg ennyire vissza maradottak vagytok? Az írjon aki szedte nem vagyok kiváncsi a nem ide valo kommentekre
2014. dec. 27. 11:51
 13/32 anonim ***** válasza:
74%

egy nyilvános oldalra kiírtál egy kérdést, akkor most tűrd a válaszokat ;)

viszont, veled ellentétben mi tudunk írni :)))

és továbbra is méreg a szervezetednek amit szedsz, szóval amit az edzésről és az étkezésről írtál, valahogy nem tudom elhinni

2014. dec. 27. 11:59
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Amit eddig írtak, az mind idevaló válasz volt.

Ami nem idevaló lenne, pl.: Van egy almafa, két körtefa és 3 barackfa az udvarunkban. És neked?

2014. dec. 27. 12:01
 15/32 anonim válasza:
100%

Ha annyira bízol a hatásába miért kellett ide kiírnod. Dicsekedni akartál hogy van ennyi kidobni való pénzed.

Képzeld nagyon sokan fogynak, vagy soványak azok is akiknek nagyon kevés pénzük van. De ők azért mert még ennivalóra sem telik nekik.

2014. dec. 27. 12:22
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Idiótáknak mindent el lehet adni!
2014. dec. 27. 14:54
 17/32 A kérdező kommentje:
......... vagytok többször el ismétlem hogy at írjon aki szedte nem ti ret@rdaltak akiknek csak a pof@juk jár de fingjuk sincs mi az az írjon aki szedte az aki NEM az ne egyszerű keres szedjetek össze azt az 1% agyatokat es értsetek meg mert NEM érdekell a véleményetek ennyi es többször ezekre a kommentekre vissza sem irok mert nem alacsonyodom le a szintetekre
2014. dec. 27. 20:07
 18/32 anonim válasza:
100%

Még egyszer írok, ha már így osztod az észt ami neked nincs. Ha lenne egy kicsi akkor nem így teszed fel a kérdést. Mit vártál? Beveszel 1 szemet és leadsz 10 kg-ot?

Fel lehetett volna úgy tenni a kérdést hogy mi a tapasztalata aki ezt szedi. És elkerülted volna a számodra sértő válaszokat. Ennyi.

2014. dec. 27. 20:19
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan elhiszed hogy beszedsz valamit és fogyni fogsz?

A testedet nem tudod becsapni!

2014. dec. 27. 22:00
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
A kerdezo fogyatekos
2014. dec. 27. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!