Szeretnék érdeklődni, hogy lehet elérni a CGA800 fogyasztótabletta forgalmazóját? Sajnos beugrotttam és rendeltem, "kedvezményesen" 16.700. -Ft-ért 100%-os pénzvisszafizetési garancia mellett. Semmit sem fogytam!
72-48. Én nyertem.
Magyarország a buta (elbutult, elbutított, gondolkodni képtelen, csodaváróan ostoba és folytathatnám) emberek hazája. Ilyenek mindenhol vannak, de valahogy itt nálunk sokkal többen lettek, mint máshol.
Gyógyszert a PATIKÁBÓL veszünk, csodák pedig nincsenek. Ha tablettától fogyni lehetne, mindenki ripsz-ropsz lefogyna és egy gonddal kevesebbje lenne az emberiségnek. Lám-lám, csak egy Semmelweis kellett és az anyákat is megmentették a haláltól. Egyszer feltalálják a kövérség ellenszerét is, valaki Nobel-díjat is kap majd érte, viszont az tuti, hogy elsőnek nem egy nevenincs internetes áruházból lehet majd megrendelni.
Addig pedig az ostoba-ipar virágozni fog, tévésoppostól, fogyasztótablettástól.
ON: kérdezd meg az orvosodat, hogy a Lyxumia nevű injekció neked használna-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!