Tudtok olyan fogyató szert amitöl fogyhatok?
F/17
Arra vagyok kivácsni hogy tapasztalataitok szerint tudtoke olyan fogyasztó szert amitöl fogyhatok ? vagy akár nem kivánok enni,mondták sokan hogy,ilyen joformán nincs is,de reklámokba vagy hirdetésekbe láttam,valami oylat szeretnék ami mellet pl futok ,focizom,tornázom
"de reklámokba vagy hirdetésekbe láttam"
Reklámokban és hirdetésekben sok hülyeség van, mivel sokan megveszik miatta.
Egyébként meg az, amit az első írt.
Miért nem az egészséges táplálkozás híve vagy?
Mit várnál el a szertől? Meg tudod fogalmazni azt a biológia és kémiai folyamatot amit a szer indít el és ezáltal fogysz?
Én meg tudom mondani kedves utolsó (első voltam).
Termogenikus zsírégetők részt olvasd el. Gyorsítják az anyagcserét. Bár oda is van írva, hogy vannak mellékhatások, és diéta,sport nélkül ez se ér sokat. Én nem szedném.
Teeeee! Ne válaszolj helyette, mert így soha az életben nem fog elkezdeni gondolkozni. Most megemlítetted a termogenikus zsírégetőket, megvan a veszélye, hogy ahelyett, hogy gondolkozna, venni fog vagy 20 dobozzal, mert azt hiszi ettől fog fogyni naponta 5 kilót. Pont ezt kellene elkerülni. Aki tudja, hogy mi hogyan működik, minek mire milyen hatása van, az tudni fogja, hogy számára mi a megfelelő. Aki nem akar gondolkodni, csak a megoldást várni, az mindent meg fog venni és enni, amit csak meghall fél füllel.
Kedves Kérdező: először a táplálkozásod rakd benne. Diétázni kell ami nem egyenlő a fogyókúrával. Mikro- és makrotápanyagok tanulmányozása! Megértése és megtanulása! Azt kell megadni a testednek amire szüksége van és akkor úgy fogsz kinézni, amire vágysz. De előbb gondolkozni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!