Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » UVB fényterápiás kezelésről...

UVB fényterápiás kezelésről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Valóban annyira könnyű vele fogyni, mint ahogy reklámozzák?
2010. jan. 11. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A pénztárcádnak igen, de más nem fog fogyni.
2010. jan. 11. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
:DDD már megint egy okos azt hiszi, hogy ezektől lehet fogyni. Neked is elárulok egy nagy titkot. Ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit felhasználsz attól fogysz. Meglepő mi?
2010. jan. 11. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Újabb lusta fogyni vágyó. Mozogni kell édesem, felállni és tornázni, és nem zabálni reggeltől estig.
2010. jan. 11. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a klinikán van UVB fény th, söt UVA is de nem fogyni vágyoknak hanem a börbetegeknek. !!
2010. jan. 11. 21:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Hihetetlen okos válaszokat kaptam. Meglepő mi? A feltételezések is nagyon édesek. Lustaság, zabálás? Gyengébbek kedvéért szótagolva írom, hátha ilyenről még nem hallottak: be-teg-ség! Sikerült elolvasni, vagy betűzzem?
2010. jan. 12. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül leirom hogy tudok olvasni, söt én dolgozok ilyen gépekkel, de ez FOGYÁSRA nem jo. A fgyás szerintem nincs összefüggésbe a bőrbetegségekkel , hangsúlyozom BŐR betegséggel, amugy ajánlom Prof. Dr Horkay Irén cimü könyvét az UVB és UVA th rol, beirod a nevét és kiadja a könyvet. Bocsi, csak muszály voltam ezt leirni. (klinikai dolgozó )
2010. jan. 13. 19:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Helló "klinikai dolgozó"! Az ezt megelőző válasz-kommentet a 2. és 3. "tanácsadó"-nak szántam. Az okoskodás kit érdekel? Köszi a könyvajánlást, megnézem. Én a neten böngészve találtam egy fényterápiás

centrumot, ebből kiindulva tettem fel a kérdésemet. Nem akarom kiírni a teljes nevét, de ha véletlen megtalálod, előre is megköszönve, várom a véleményed!

2010. jan. 14. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!