Miért hiszi azt mindeki az akupunktúrás kezelésről és diétáról, hogy az arról szól, hogy?
Figyelt kérdés
te csak ülsz a fenekeden, füledben a tűvel és megtörténik a csoda....Vagy esetleg volt már valakinek ilyen tapasztalata? Hogy ezt ajánlották neki? Várjon...
Speciel nekem megmondták a diétás étrendem és hogy mozogjak valamit :)
2010. aug. 25. 23:38
1/6 anonim válasza:
Lehet azt úgy is csinálni. A húgom két kúrát csinált végig, mindkétszer 12 kg-ot fogyott (tehát 24-et összesen, fél év alatt). Igaz, volt miből, mert 91 kg-ról indult. De betartotta a szigorú kalóriaszámlálást.. Sport viszont nem volt (csak a fogyás után), mert addig nem ért rá. (Könyvelő, és kevés a szabadideje).
2/6 A kérdező kommentje:
oh, értem, de sokan azt értik ezalatt a diétán, hogy van a tű és kész, majd megindul a fogyás....de egyáltalán nem így van, ez csak egy kis segítség a fogyáshoz :) véleményem szerint
2010. aug. 26. 10:30
3/6 anonim válasza:
Na igen. Azt én is tapasztaltam, hogy vannak akik diétáznak, de nem mozognak mellette. Nekem voltak ismerőseim akik kipróbálták ezt a 90 naposat. Oké, biztos fogytak vele, meg ott dicsekedtek, hogy 10 kg fogytak, de külsőleg nem látszott semmi rajta.
4/6 A kérdező kommentje:
igen, szerintem is a mozgás nagyon lényeges... nekem az első 5-10 kg hipp-hopp lement, de aztán nem akart mozdulni, így elkezdtem tornázni :) és láss csodát...:P
2010. aug. 26. 12:16
5/6 anonim válasza:
Első vagyok újra. Egyébként totál egyetértek Veled Kérdező! Önmagában a tűtől még senki se fog fogyni. Neked Grat! :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) én csak szeretném azoknak az embereknek felnyitni a szemét akik azt hiszik hogy ez olyan mint a varázslat közben meg foggalmuk sincs hogy miről szól!:)
2010. aug. 26. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!