Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hol tudom beszerezni az...

Hol tudom beszerezni az adipex retard-ot?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én meg már elköltöztem onnan, ahol lakik az illető. A kapcsolat meg nem baráti, hanem inkább üzleti volt köztünk. Még a telefonszámát sem tudtam.
2014. nov. 14. 12:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom :(

Azért köszi, hogy írtál :)

2014. nov. 14. 16:54
 13/16 anonim válasza:
Imádom, mikor jönnek az okos válaszok, hogy hogyan is kellene étkezni, mozogni stb. Ezeket az embereket nagyon irigylem, hogy ráérnek edzegetni, főzőcskézni, stb. és szinte biztos vagyok benne, hogy ha nem tennék is tökéletes alkatuk lenne. Én személy szerint nem a 40 dekás kategóriába tartozom, az anyagcserével is vannak gondjaim, nincs időm sütögetni, sőtt edzeni sem. nyilván próbáltam már a lehetőségeimhez képest ninden természetes fogyókúrát, és ahogy gondolom a kérdező sem ma döntötte el, hogy ő beszed valami szart. aki ilyeneket szed, annak tényleg ez az utolsó lehetőség. én nekem volt paleo diéta, 90 napos, mikor volt időm pár hónap, volt edzéstervem írva, ehhez diéta, kalóriaszámlálás, minden, de nem jutottam egyről a kettőre. nekem is ez az egyetlen gyógyszer ami hatott. én is szerettem volna még rendelni, és bíztam benne, hogy ezalatt a kérdés alatt tényleg arra kapok választ, hogy honnan lehet, mert ugye ez volt a kérdés, nem az hogy az érdeklődő szedje-e vagy ne, vagy mennyire rossz... nyilván ha tudja mit akar szedni az ember, akkor legalább utána néz neten h milyen hatásai vannak és ezzel mérlegel. kössz h semmit nem tudhattam meg (Y)
2015. jan. 21. 00:30
 14/16 anonim ***** válasza:

utolsó, köszi :)

én már nem állok le velük vitatkozni. Örüljön magának, h leírta, aztán csókolom. El se olvasom ezeket. :) Ha te esetleg találnál, oszd majd meg velem is, kérlek

2015. jan. 21. 08:00
 15/16 anonim válasza:
Sziasztok! Rendeltem múlthétem adipex retardod, tegnap vettem be először 1 szemet, bár kicsit félve a mellékhatások miatt és leginkább, hogy egyáltalán eredeti-e. Utána olvastam fórumokon, hogy mire kell figyelni. Úgy gondolom, hogy sikerült eredetit vennem. Sötétebb sárgás színe van és tényleg vanilia illata. Abszolút hatásként annyit tudok leírni, hogy elvette az étvágyam már rögtön első nap. Azért tudtam eszegetni kicsit, de abszolút nem jöttek rám falási rohamok, még másnap sem, pedig akkor ki is hagytam a napot, be sem kellett vennem. Simán tudtam aludni tőle, én nem tapasztaltam semmilyen pörgést, max bevétel után pár órát jobban dobogott a szívem, mint egy erősebb stressz után, de ezen kívül semmi. Ha bárki érez másmilyen rosszabb tünetet, az a meggyőzödésem, hogy hamisat rendelt és az tényleg veszélyes.
2015. febr. 12. 10:21
 16/16 anonim ***** válasza:
husy, kérlek, írd meg, honnan!
2015. febr. 12. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!