Hol tudom beszerezni az adipex retard-ot?
Inkább ezt olvasd el... A helyett h illegális helyről ismeretlen eredetű szart szedsz be... [link]
De nyugodtan rendelj Kínából valami mérget, hátha valami pörgető dizájner drogot kapsz helyett
Nekem olyan szerezte be, akiben megbíztam, és így nem is volt vele problémám. Tényleg lehetett fogyni tőle, de azért mellékhatásai is voltak. Szerencsére nem túl erősek.
A lehurrogóknak (hisz eddig csak olyan válasz érkezett): ez más országokban törzskönyvezett gyógyszer, ahol receptre írják fel az orvosok. Hozzánk azért csempészik be, mert nálunk nincs forgalomba hozatali engedélyük, OGYI-számuk, stb. (Amit én szedtem, az cseh gyártmány volt.)
Az viszont tény, hogy óvatosan kell bánni vele, mert nagyon csúcsra járatja a szervezetet. Én sportoltam mellette, és hétvégén szünetet tartottam a szedésben.
Abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy internetről nem vennék ilyet. Egyébként meg? Nem tudom. Inkább hanyagold ezt a módszert, mert elég kockázatos.
08-01 20:07
Okos.... a képleted 60 kg testsúly esetén 1090 kcal.
Az meg irreálisan kevés....de te tudod, ennyi a titka... ja és jó hogy a kérdésre válaszoltál, ügyes vagy, csapj bele
...
" 08-01 20:07
Okos.... a képleted 60 kg testsúly esetén 1090 kcal.
Az meg irreálisan kevés....de te tudod, ennyi a titka... ja és jó hogy a kérdésre válaszoltál, ügyes vagy, csapj bele
...
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/6 Időpont tegnap 21:17"
Ebből is látszik, hogy mennyire tudatlan vagy és inkább ne írtál volna semmit. A makrotápanyagok számítanak főként és nem a hordozott energiatartalmuk. Ha használnád azt a húdenagy eszedet akkor rájönnél, hogy, ha a test megkapja az adott fehérjeadagját egy napra, akkor az izmok nem épülnek le, viszont, a zsírt elkezdi égetni, mivel nem kap megfelelő mennyiségű szénhidrátot amiből energiát nyerne.
Legközelebb a hogyan csináljuk vajaskenyeret kérdéshez szólj hozzá, talán ahhoz értesz!
Sem vajat, sem kenyeret nem eszek, sajnos ez nem jött be XD
1200 kcal alá nem ajánlatos menni, mert lelassul az anyagcsere. 0,6g/ttkg zsír már reálisabb, de a kategória: fogyasztószerek.
Bírom, mikor a tetoválás kategóriánál is megjelennek az ellenzők...
Nem véletlenül lett szétbontva :P
08-05 10:58
tudsz nekem segíteni, hogy hol tudnék venni? Én is szedtem régebben, de akitől rendeltem, már nem tud hozni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!