Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerbiában ki tudom váltani...

Szerbiában ki tudom váltani M. O. -on ki irt adipex retard receptet?

Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Nem, mert senki nem ad rá receptet, mivel illegális és DROG!
2014. jún. 3. 21:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak ithon"illegális" Màs orszàgban bármelyik patikaban megkapod ha van recepted és nem kell félned attòl,hogy hamisított sz@rt kapsz. Csak azt nem tudom, szerbia is ezen orszàgok közé tartozik e.
2014. jún. 3. 22:15
 3/12 anonim ***** válasza:
43%

vicces, hogy az illegálist idézőjelbe rakod.:)

hamisított sz@r? jaaa, neked csak az igazi sz@r a jó, azzal jobb tönkretenni magad vagy mi?

éljenek az amfetaminok!!!

szerintem egy dílernél olcsóbb cuccokat is találsz, van amelyik egészségesebb is. és nem kell elmenni Szerbiába se. tiszta haszon.

2014. jún. 4. 01:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Az sem véletlen, hogy egyes helyeken be van tiltva, ha nem is mindenhol..
2014. jún. 4. 02:47
 5/12 anonim ***** válasza:

jajj, de okosak itt már megint :D

Szerbiát nem tudom, de Ausztriában ki lehet. Azt meg tudod mondani, hogy recepttel mennyibe kerül?

2014. jún. 4. 08:23
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Magyarországon betiltott, így nem is adnak róla receptet, illetve a nálunk írt receptek csak az EU-n belül válthatók ki, más országok nem szokták kiadni a vényköteleseket.
2014. jún. 4. 08:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Már miért ne adnának receptet????

Nem betiltva van, hanem nem lett engedélyezve.

A különbség a kettő közt, hogy ami be van tiltva, az már egyszer engedélyezve volt, de káros hatásait bebizonyították. Az adi viszont még engedélyezve sem lett, mert itthon nem vizsgálták be. Vagyis nincs betiltva, betiltani csak engedélyezés után lehetne. ÉÉÉrti?

2014. jún. 4. 09:24
 8/12 anonim ***** válasza:

5-ös, hát az tuti, hogy okosabbak, mint ti, akik ezeket szeditek. most abban éled ki magad, hogy lepontozosd azokat, akik ezt egy egészségkárosító szrnak tartják, hát nem mondom, hogy mi abban éljük ki magunkat, hogy megnézünk téged 20 élve múlva (vagy akár 1-2), mert nem vagyunk kárörvendők (legalábbis én), meg nem mondom, hogy "ugye megmondtam", de ha kicsit is utánanéznél annak, hogy mit viszel be a szervezetedbe, akkor ettől messze távoltartanád magad.

jó, mondjuk értem, hogy erre már nincs idő meg ész, egyszerűbb kapszulákat eszegetni és várni a csodát, meg nyomogatni itt a pirosat (most megint megtehetitek), de megértem, hogy valakit ez kielégít az életben. csak hát kicsit elszomorít, még ha nem is ismerlek, mert általában még van bizodalmam az emberiségben. de amúgy tulképp nem is tudom, hogy miért érdekel vagy foglalkozom az egészségeddel, ha már te sem teszed.

2014. jún. 4. 12:25
 9/12 anonim ***** válasza:

anyám 25 éve szedte ezt, illetve nem ezt, hanem ennek egy régebbi verzióját, és képzeld, még mindig éli VÉKONYAN világát, semmilyen eü panasza nincs.

Amúgy szerintetek a kérdezőnek csupa rossz szándékkal írta fel az orvosa RECEPTRE a szert, igaz? Tuti el akarja tenni láb alól, mi??

És nem pontoztalak le, nem süllyedek le arra a szintre

2014. jún. 4. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:

látom itt a lényeg, hogy vékonyan. én anyám is szedte 25 éve, mondjuk rendesen függő is volt. ezt embere válogatja. az, hogy ismersz egy embert, akinek nem lett tőle baja, az nem egy reprezentatív minta. nem feltétlenül észrevehető egyébként a kár, amit okoz, ha rendszeresen szedi az ember. egyébként nem értem, hogy minek egyáltalán ilyesmit szedni ahhoz, hogy lefogyj.

az orvosok felírnak sokféle gyógyszert, és nyilván egyikkel sem károkozás a céljuk (mondjuk adott esetben annyi, hogy inkább az egyik gógyszergyártóét ajánlják, mint a másikét, de ez részletkérdés), de egyetlen gyógyszer sem "egészséges" és ha nincs konkrét bajod, akkor jobb, ha nem szedsz semmit.

Az adipex hatónyaga a fentermin, ami az éhségközpontra hat. Ez az anyag rendkívül közeli rokona az amfetaminoknak, durva mellékhatásai lehetnek, amit esetleg nem is veszel észre (pszichés elváltozások, ingerlékenység stb.).

Ha valakinek gyógyszerre van szüksége ahhoz, hogy elnyomja az éhségét, az már régen rossz.

(egyébként engem sem érdekelnek a lepontozások, csak mindig ámulok embereket, hogy egyszerűbb nekik figyelmen kívül hagyniuk egy értékes infót, csak azért mert annyira hisznek az igazukban - persze ez egy teljesen természetes, tudatalatti emberi reakció, de akkor is. Bár így végiggondolva pont az éhségüket konrollálni képtelen emberek viselkednek ösztönből, úgyhogy nem meglepő.) Szóval én csak azt mondom, hogy sokkal jobb lenne, ha az emberek munkát fektetnének abba, hogy egészségesek legyenek (mert senki nem mondja, hogy odafigyelni olyan egyszerű, pláne ha berögzült rossz szokások vannak) és nem egy kapszulától várnák a megváltást.

2014. jún. 4. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!