Mondanatok valami finom salata ontet receptet amivel megtudnam enni a salatamat?
Figyelt kérdés
mindenfele zoldseget ossze szoktam metelni de ha nem eszek hust a salatahoz magat a zoldseget nem tudom megenni.... mondanatok valami fogyokuras salata ontetet?
uborka,salatalevel,retek,paradicsom,paprika,ujhagyma, ilyesmi zoldsegekrol van szo
2014. ápr. 26. 12:43
1/3 anonim válasza:
Egy kis olívaolajba nyomj bele pár cikk fokhagymát, ízlés szerint sózd meg, és öntsd rá a salátára.
2/3 anonim válasza:
1 ek olivaolaj, 1 tk méz, 1 ek mustár, pici só, bors jól kikeverve
3/3 anonim válasza:
tejfölt keverj ki egy kis tejjel 1-2 gerezd fokhagymát reszelj bele ízlés szerint só, bors zöldségzöldje apróra vágva, esetleg kakukfűvet bele vagy ha veszel ilyen saláta öntethez való fűszert akkor azzal a tejfölt (nekem a házilag elkészített jobban ízlett) (meg szerintem persze a szereted tegyél a salátába répát karikára vágva nagyon finom ezzel a tejfölös öntettel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!