Hogyan használjam a zöld teát?
délelőtt jobban esik.
de jobb ha tisztázzuk,hogy a tea,vagy a zöld tea nem több,mint egy üdítő ital,úgyhogy alapból nem logikus,hogy a fogyiban tetted fel az ezzel kapcsolatos kérdésed,mert a fogyáshoz a diétához nincsen köze egyetlenegy teának sem.
én télen szoktam teázni napi 1 litert,olyan reggel 8tól 11ig megiszom.
Kötekednék.
Van köze a fogyáshoz, csak nem fogyaszt, hanem anyagcserét gyorsít. Tapasztalom...
Zöld teát én sajnos csak filtereset vettem, abból is a Pickwick-et.
Én sem forrázom, hanem egy kicsit hűvösebb vízzel öntöm le. Nekem csak cukor van itthon, így abból teszek bele, de mindössze 1 teáskanállal egy 3-5 dl-es bögrébe, vagy még kevesebbet. A mézet nem csípem a teában, szerintem három teáskanálnyi méznek sincs még benne íze.
Általában délelőtt egy bögrével, délután 1-2 bögrével szoktam meginni belőle, ha épp olyan kedvem van, de a délelőtti az fix. Délután, ha meleg van, akkor mentateát iszom helyette, mert az, engem legalábbis, még hűsít is.
Szóval hogyha anyagcseregyorsítás miatt iszod, akkor egy bögre egy napra elég, de ha több, az sem baj. A teában, teafűben nincs kalória, csak a cukorban, mézben, amit beleteszel. :)
Másrészt pedig, hogy neked pontosan mennyi az "adagod", azt neked kell kikísérletezni. Előbb egy bögrével kezdj, aztán ha oké, akkor lehet 2-3, de ha soknak érzed, akkor ne növeld tovább, inkább vegyél vissza.
Fontos, hogy a hatást se egyből várd. Kell neki 3-4 nap, mire "hatni" kezd, mármint olyan mértékben, hogy észre is vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!