Zöld kávé kapszula beválik, vagy csak nagyon fel van kapva? Tapasztalatok? És ha esetleg azt nem akkor mit ajánlotok?
szia. én nem próbáltam. ismerősöm szeretett volna lefogyni vele. de 1 dekát nem adott le.
Elvileg ezt a zöld kávés cuccot ésszerű diátával kell fogyasztani.. avagy a diétával fogysz,ha leadsz pár kilót nem a zöld kávétól..
Persze,ez nyilvánvaló hogy diéta és mozgás.
De az mellé kérdeztem. :)
1. csak az nem hízlal, amit nem eszel meg.
2. csak akkor fogysz, ha több kelóriát használsz el, mint amennyit megeszel.
3. kerüld a szénhidrátokat, olyat egyél, amin látszik, hogy miből készült
4. mozogj
Megj: ettől még egészséges a zöld kv kapszula, csak felesleges.
Vásároltam CGA800 zöld kávé kivonatot a Active Food Supplements cégtől 10ezer Ft-ért a nagyon meggyőző internetes marketing hatására. Rendeltetés szerű használat után +1Kg súlytöbblet az eredmény. Pénz visszafizetési garanciát ígértek, ezért írtam nekik. kértem vissza a pénzt.
A válasz:
Amennyiben nincs megelégedve a termékünkkel, készen állunk a ráfordított pénzt visszafizetni, vagy egy erősebb készítményt kiszállítani!
A garanciaigény teljesítéséhez Önnek annyit kell tennie, hogy az alább megadott postázási címre a termék kézbesítéstől számított 60 napon belül elküldi:
- a megrendeléskor megadott adatait (nevet, szállítási címet, e-mail címet, telefonszámot)
- a termék használata kezdetének és végének dátumát
- a kijelentést, hogy a visszafizetési garancia alapján ön kéri vissza a pénzt, vagy egy újabb terméket
- a kúra egyszerű leírását (hogyan használták a terméket)
- a kúra eredményének leírását
- a termék üres vagy teli dobozát/tégelyét (az összes megrendelt doboz visszaküldése
szükséges)
- mellékletek listáját (milyen termék és hány darab került visszaküldésre)
- a bankszámla-számot, amelyre vissza szeretné utaltatni a pénzt (kérjük, adjon meg IBAN- formátumú bankszámlaszámot és SWIFT vagy BIC kódot a nemzetközi utaláshoz - az adatokat a bankban is megszerezheti )
- mindezt olvasható saját kezű aláírással
Ezeket az adatokat az alábbi címre kell elküldeni:
Címzett: Massive Dynamic Kft.
00-511 Warszawa
Nowogrodzka 23
Poland
Ha van Önnek a csomaghoz csatolt száma (INVOICE szám), kérem írjon meg a reklamációs levélben.
A küldemény megérkezésétől számított 1 hónapon belül elbírálják a
garanciaigényt, és az Ön által megadott bankszámlaszámra átutalják a csomag
árát.
Üdvözlettel,
Figeczkyné Lőrincz Levendula
Ügyfélszolgálati Osztály
Tehát el kellene küldenem az üres dobozt Lengyelországba kb 7ezer Ft postaköltségért, hogy "visszakapjam" a 10 ezer Ft-ot amibe a termék került.
Ügyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!