Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellnövelő kapszula beválik,...

Mellnövelő kapszula beválik, vagy csak átverés? Bocs, hogy ide írom. De itt sokan vagytok nők, lányok!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 09:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez - sajnos - mind átverés. Nincs olyan növény/gyógynövény, ami mellnövelő hatással rendelkezne, max az izomépítésben segíthetnek megfelelő mozgás mellett. Ez örök női probléma, de ha tényleg lenne ilyen kapszula, a plasztikai sebészek nem lennének ilyen gazdagok...
2011. ápr. 11. 09:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát én is így gondolom,csak azért megkérdeztem,mert hátha....
2011. ápr. 11. 09:39
 3/10 anonim válasza:
Pedig kedves első, nekem használt. Az viszont nem igaz, ha abbahagyod, az eredmény marad.
2011. ápr. 11. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is átverés az egész. Sokan megveszik a tablettákat, de hiába. Ráadásul ki tudja miféle mellékhatásai vannak.
2011. ápr. 11. 09:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Én görögszénamagot vettem, mert egy régi könyvben olvastam az áldásos hatásáról. Gondoltam, ha nekik jó volt, nekem is jó lehet.

Kb egy hónapig ittam a teát, ami förtelmes ízű volt, és azért hagytam abba, mert a melleim nem nőttek (most mondják azt, hogy nem kellett volna abbahagyni) ellenben iszonyatos szaga lett a bőrömnek.

A pórusaimon keresztül jött kifelé a hatás, és nem a mellem felé orientálódott.

2011. ápr. 11. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:
A mell mérete genetikai adottság, semmi nem befolyásolja.
2011. ápr. 11. 10:58
 7/10 A kérdező kommentje:
09:42-Akinek használt :Mekkorát nőtt tőle a cicid?És csak az nőt?Hízni nem híztál?
2011. ápr. 12. 07:52
 8/10 anonim válasza:
Én vagyok, akinek használt. Egy kosárméretet nőtt, de csak 2-3 hónapig szedtem. Állítólag ha tovább szedtem volna, tovább nőtt volna. A férjem kb. 3 hét után vette észre, hogy nőttek, igazából akkor még csak teltebbek voltak. Én szoptatás után kezdtem el szedni, mert nagyon összementek, még kisebbek lettek, mint terhesség előtt. Csak abbahagyás után megint kisebb lett, de még így is nagyobbak voltak. Belekezdtünk a babaprojectbe, azért hagytam abba. És az van ráírva, hogy valami növényi hormonok vannak benne, amik "becsapják a szervezeted, ezért nőnek tőle, nem zsírosodnak. Nem híztam tőle, de jobban kívántam a szexet és érzékenyek voltak a melleim, mint tinikoromban mikor nőni kezdtek.
2011. ápr. 18. 16:55
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi!hát lehet,hogy egy próbát megér!Aztán vagy sikerül,vagy nem:)
2011. ápr. 19. 12:57
 10/10 anonim válasza:
Én nem hittem benne igazán, amúgy is az volt ráírva, hogy nem garantált az eredmény, de már annyira el voltam keseredve... Nem érdemes viszont olcsóbbal próbálkozni, én egy hónapig nézegettem a neten, mire kiválasztottam a megfelelőt. Én a Voluptuo-t szedtem, angliában lehet kapni, nem tudom otthon mi a helyzet vele. Sok sikert!
2011. ápr. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!