Holnap főzöm meg először a fogyis káposztalevest. Kinek milyen a tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Hatásos?2010. jan. 3. 16:50
21/22 anonim válasza:
Szia, hát én sem szerettem az ízét, a káposzta szagától rosszul lettem. De lehet, hogy egy leveskocka feltúrbózta volna. Mindenesetre két hétig csináltam, és 9 kg-ot fogytam, ami utána gyorsan vissza is jött. Azóta lefogytam, de egy másik diétával.
Sok sikert neked, ha lefogytál, vigyázz, hogy ne hízz vissza.
22/22 anonim válasza:
Mindenkinek! Ha valaki fogyni akar miért nem olvas utána az emberi szervezet működésének? Miért keveritek a fogyókura fogalmát a diétával? Felejtsétek már el ezeket a káposztaleves meg tojás kura féle hülyeségeket! Ha valaki TARTÓSSAN fogyni akar az NEM megy életmódválltás nélkül. Valami kis mozgás mindenképpen kell, plusz az étkezésnél nem az számít, hogy mit eszel, mert eheted a sült húst is. A lényeg a mértékletességen van! Az számít, hogy naponta hányszor, milyen időpontokban ill. milyen időközönként és mennyit eszik az ember és nasollást is el kell felejteni. Mindenkinek más a szervezete ezért NE a szomszédra meg a barátnőre hallgassatok, hanem olvassatok utána. Ja és a tabbetták meg kapszulák 90% több kárt okoz mint amit használ. Vannak tényleg jók káros mellékhatás nélkül, de nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!