Holnap főzöm meg először a fogyis káposztalevest. Kinek milyen a tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Ha nem mozoghatsz a betegséged miatt, miért nem próbálod meg a Pilatest? Egyáltalán nem megterhelő és nagyon szép alakod lesz tőle. Én fogytam és feszesedtem tőle.
Amugy meg a sok zöldség tényleg nem válik kárára senkinek, de azért nem mindegy milyen íze is van annak a sok zöldségnek :D Szerintem undorító :S
ezt olvasd el, ugyan nem káposztaleves kúra, és neked először még nem 1200 kalóriával kellene, de ez tényleg hatásos.
Szia!
Nekem se jött be,mindig éhes voltam mellette.a 90 naposat is csináltam,kb. két háétig,azt se bírtam.Most tojásdiétát akarom megcsinálni.
Szia, én megettem két fazékkal,de nem az előírások szerint.Reggelim csak az volt,majd ebédre és vacsira úgy csináltam,hogy a leves után még ettem normális kaját is.
A leves eltelített,így nem ettem olyan sokat a normális kajából ,de nem is voltam éhes.
Azt nem tudom mennyit fogytam tőle,mert fokozatosan átálltam a kalória számolgatásra.Most meg csak cukrot finomlisztes dolgokat nem eszek csak,ez hatásos..
A leves felgyorsítja az anyag cserét,és a bélgázok is rendesen távoznak.
Ha ezt választod az utcán sétálva nézz hátra nem -e jön valaki mögötted ha pukizni kell.
Sok sikert.
Köszönöm a jókívánságokat...már rotyog a fazékban:)
Most úgy érzem,van elég erőm,hogy végigcsináljam....
Meg kell tennem,mert már félek a tükörbe nézni...:(
Nos,első beszámolóm....nekem izlik:)
Igaz raktam bele szárított bazsalikomot és tárkonyt is...na meg 2 cikk fokhagymát is.És csak az előírt adag felét csináltam meg....próba képpen...ma még elvagyok vele és semmi nasi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!