Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit szóltok ezekhez?

Mit szóltok ezekhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!A kérdésem az lenne hogy gond e ha néha azaz egy héten kb 2x kicsivel többet eszem?Eddig minusz 12 kg-nál ko még 4 kg-szeretnék leadni.

Kb ezeket tartottam: igazaból egy nap 3x eszek,reggel olyan 7-9 körül,aztán 12-15között,es a vacsi meg 18-ig zöld teat iszok napi fel litert+2liter vizet abbol 1 liter citromos viz,teljeskiorlesu kenyeret eszek mellfilet rizzsel vagy csak salival...akkor kevesebb adagokat eszek ha ehes lennek elotte megiszok 1-2 pohar vizet csokit is ha megkivanok akkor olyan 1-2kockat eszek eszek levest is csak teszta nelkul

igazabol oda kell egy kicsit figyelni es akk megszokod...meg minden este jarok futni 3-4km-et 25-30 perceket

lehet ugyan ugy enni csak kevesebbet sima feher kenyeret is lehet enni egy heten kb2x 1-2 szeletet....?

2014. jún. 1. 18:09
 1/1 anonim válasza:

Szerintem ez jó, mondjuk én a helyedben ötször ennék, tízóraira kevés gyümit meg uzsira még vmi fehérjében gazdagabbat. A fehér kenyeret meg azért nem ajánlanám, mert nem biztos, h a súlyodat befolyásolja, de a cukrodat megdobja, és csak üres kalória, semmi hasznos nincs benne.

Örülök, hogy valaki képes így odafigyelni magára, ésszel és nem bogyókkal fogy.

Ha belefér, én futás helyett egyszer egyszer kondis edzést is beiktatnék vagy valami otthoni tornát

2014. jún. 1. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!