Mit szóltok ezekhez a nevekhez?
Tudom van köztük olyan ami nem túl népszerű, de nekünk tetszik. Ami tetszik miért tetszik és ami nem az miért nem?
Kislánynak: Zita, Blanka, Mikolt (Mimi), Emília (Mimi)
Kisfiúnak: Zoárd, Tibold, Gergely, Dávid
Nekem a kislány nevekből csak a Zita tetszik, esetleg még a Blanka elmegy. Az Emília egyszerűen nem tetszik, a Mikolt nekem nagyon idegen.
A fiúnevekből a Gergely és Dávid jó, a másik kettő nekem borzasztó.
A Blanka tetszik, és ha nagyon kellene, hogy tetsszen, akkor az Emília is.
A Mikolt számomra túl fiús hangzású név, a Zoárd, Tibold meg pont hogy nem férfia, valahogy csak hímnemű elfek nevének tudnám elképzelni. A Gergely semleges, a Dávid jó. Zita névvel csak buta, trapli lányokat ismerek, úgyhogy az sem tetszik.
Vegyünk szépen sorjában.
Zita: szerintem szép név, de rövid és/vagy keményebb vezetéknévhez nem ajánlaná, mert idegenül fog hangzani.
Blanka: mindig is nagyon tetszett.
Mikolt: sosem hallottam, de mikor végigolvastam, fiú névnek hittem. Szerintem vakmerő választás volna.
Emília: gyönyörű, klasszikus név ezernyi becézési verzióval.
Zoárd: nem rossz, bár kicsit kemény, főleg egy kisfiúnak.
Tibold: mintha a Rómeó és Júlia Tibaldját és a kobold szót összemixelték volna. :) Sajnálom, de rémes.
Gergely: nagyon szép név.
Dávid: a gyakorisága miatt nem adnám, de alapjában véve szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!