CabbageStar (KápoSztár) hatékonyság, vélemények?
Hát hogyne, én meg harmincat...
A klasszikus káposztaleves kúra lényege, hogy csak a bizonyos speciális káposztalevest lehet enni, amiben egyébként alig van kalória, ezért indul be a fogyás. Na most ha ezt a levest összetömörítik egy kapszulába (!) akkor csak a kapszulát fogod enni? Gondolod, hogy van annyi rost egy kb. 2 grammos kapszulában, hogy az eltelítsen rostokkal és ne legyél éhes? Vagy mi itt a realitás? Az, hogy káposzta kivonat majd elkezdi felzabálni a zsírsejteket? Vagy mi?
Én komolyan nem értem azokat, akik ilyen hülyeségre pénzt adnak. Nem fogsz fogyni a kapszulától, még akkor sem, ha továbbra is sportolsz. A fogyáshoz helyes étrend kell, nem pirulák.
Szia!
Én is használtam így tapasztalatból beszélek.
Szóval elkezdtem féléve diétázni. Egyenletesen fogytam kb. 4 kilót havonta. Utána vettem 2 havi cabbagestart és elkezdtem szedni. Ugyanannyit fogytam diétával és kapszulával mint csak diétával. :( Pénzkidobás volt az egész! Én a helyedben nem ezt venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!